Bu ecmnin batılama sevdası bi bitmedi,artık istikrara bağlayacak diye korkuyorum
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
haklı dÜne göre soğuk törpü yedi ve balkanda toplandı sadece marmaraya yarıyor diye sistem bozmamış olur bu forumda her bölgeden insan var sadece bi bölgeye yorum yapmayın
Bolge yorumu yapanları siliyoruz zaten o arkadaşa gelince sabahtan beri trolluk yapiyor siz görmediniz
Birde bizim göremediğimiz bolgecilik yorumlarını lütfen raporlayin
-
-
Soğuklar resmen kırpılmış böyle bir şey olmaz
-
Değişir sabırla takip etcez
-
- Resmi Gönderi
Soğuklar resmen kırpılmış böyle bir şey olmaz
Neden olmasin olabilir herşeye hazırlıklı olmak lazım o yüzden her zaman derim erkenden sevinip uzulmeyelim boşuna
-
sabah ecmwf tek bir bölge dışında her yere kötü çıktı yani ülke sistemi adına kötü bir güncelleme akşam düzelecektir umarım takibe devam
-
Bakalım GFS diyagramı umut veriyor inşallah umut satma falan değildir çok sancılı geçiyor demiştim ve o dönemleri yaşıyoruz şu sıralar ECMWF sıcaktır diye umacaz EPS inşallah iyi çıkar diyelim
-
sabah ecmwf tek bir bölge dışında her yere kötü çıktı yani ülke sistemi adına kötü bir güncelleme akşam düzelecektir umarım takibe devam
Bence umarım olmaz böyle birşey ama gfs de ecm kayacak ecm başından beri çok ısrarcı
-
-
en kritik güncelleme yarın sabahki gfs ve ecmwf güncellemesi herşey orda netleşecek
-
en kritik güncelleme yarın sabahki gfs ve ecmwf güncellemesi herşey orda netleşecek
Belki Salı-Çarşambaya bile uzayabilir yağış desen o da aynı son ana kadar yine
-
Angora
7 Şubat 2021 08:58 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık cmbrn41
Konuyu kapatıyorum. Bölge ve sohbet konularından devam edebiliriz.
-
- Resmi Gönderi
Puanın geliyor cmbrn41 eline emeğine sağlık kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Güncelleme öncesi şunu buraya bırakayım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -