Doğu Anadolu'da yüksek var. Sahiden ben kâhin gibi oldum. Bugün bahsettim Twitter'da. Ama kâhinlik değil bilimsel verilerle buldum.
Maşallah Maşallah ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğu Anadolu'da yüksek var. Sahiden ben kâhin gibi oldum. Bugün bahsettim Twitter'da. Ama kâhinlik değil bilimsel verilerle buldum.
Maşallah Maşallah ?
Yağışlar müthiş ortalamaya çok güzel yansımış
kontrol de ortalamada doğuladi ilk etap için
GFS öğle güncellemesi sona erdi.
Takip eden yaklaşık 250 kişiye teşekkürler.
Sohbet ve bölge konularından devam edelim.
KONUMUZ BU GÜNDEN İTİBAREN ACEMİ ÜYELİĞİN ALTINA KAPATILMIŞTIR.
SORULARINIZI BÖLGE KONULARINDA SORABİLİRSİNİZ.
HS YÖNETİMİ
Sonuç ne olursa olsun belirtmekte fayda var, işini bilenlerin yorumlarını takip etmek ve burada herkesin ağzından çıkan farklı yorumları görmek istemiyorsanız
TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI
Konusunu Takip Ediniz.
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
Admin, Moderatör ve Müfettiş oylarının çıkarılmasıyla 31 kişi Acemi üyeler yazabilsin, 28 kişi herkes yazabilsin dedi.
Kendine yorumlamada güvenen normal üyelerimiz Sohbet konusundan yorumlama yapabilir. Bu arkadaşları yapacağım değerlendirmeyle Acemi üyeliğe yükselteceğim.
GFS Akşam güncellemesi başlamıştır.