CAN abi en önemli kar haritasını atar mısın Ecmwf
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Karadenizin diğer ucu odesse de -25/28 ler dolaşıyorsa herşeye gebedir.Mini87 14 sisteminde değil hemen arkasında ki sistemde
-
Eline sağlık
-
Değişik bir model sonu
-
- Resmi Gönderi
Karadenizin diğer ucu odesse de -25/28 ler dolaşıyorsa herşeye gebedir.Mini87 14 sisteminde değil hemen arkasında ki sistemde
Hocam bende ay sonu olan sistemi mercek altına aldım konumda dediğim gibi tabi detaylara sizler daha çok inersiniz
-
Hocam bende ay sonu olan sistemi mercek altına aldım konumda dediğim gibi tabi detaylara sizler daha çok inersiniz
Ay sonuna tam bakamadım hocam genel olarak marta kadar sürecek gibi zaten..Soğuk tarafta kalacağız bakalım takipler daha zevkli hale gelecek
-
Burak hocam ecmf bu ısrarı devam ediyor kısa vadede degisirmi
-
Bizim denizlerimiz bu kadar sıcakken nasıl ab üretemiyor anlamıyorum italyada hemen patlıyor ab
-
Burak hocam ecmf bu ısrarı devam ediyor kısa vadede degisirmi
Vade kısa değilki 216. Saatte atlantiğe gitti
-
- Resmi Gönderi
-
Marmara ve Karadeniz kıyı sistemi yapmış bu kar haritası ecmwf ise
-
Ecfm önceden çok tutarliydi
-
italyaya fazla sokulmayıp doğulayabilirse döne döne vurur bu.
Eps tam da dediğim gibi çıkmış. Döne döne vuruyor. Ecm biraz fikir vermişti zaten. Akşam ecm iyi çıkabilir.
-
Daha 3 gün var bir bakmışsın olay daha güzel boyutlara ulaşır GFS var önümüzde daha da iyi çıkar inşallah sabahı orta derece beğendim
-
Yarın akşam çıktısına kadar gfs de 5 güncelleme verisi daha göreceğiz.6.veri yani yarın akşam burada ateş edenler tank sürenler görebiliriz
-