Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
dogulamdan ziyade batilama VAR ki buda ne yazık kı bölgem adına olan örtüyü yok etti.
geze geze gelen sistem bu kadar olur efsane kestaneye döndü kardeniz büyük kısmı için. 2015 kopyala yapıştır oldu
Yorumum moral bozmak için deil model yorumudur yalandan her bölgeye efsane geliyor diyemem
Doğu Karadeniz kötü olabilir ama orta ve batı çok iyi bence
-
dogulamdan ziyade batilama VAR ki buda ne yazık kı bölgem adına olan örtüyü yok etti.
geze geze gelen sistem bu kadar olur efsane kestaneye döndü kardeniz büyük kısmı için. 2015 kopyala yapıştır oldu
Yorumum moral bozmak için deil model yorumudur yalandan her bölgeye efsane geliyor diyemem
KARADENİZ boş geçmez illa sistem 2 günlük değil yeterince vakit var. Moral bozmayın ha 20 cm kar almışsın ha 50 cm ha 100 cm
-
- Resmi Gönderi
İç Anadolu için mükemmel siklon
-
- Resmi Gönderi
Tamamen Batı bölgelere odaklı bir güncelleme oldu. Girit açıklarında oluşan ve istasyoner hale gelen siklon soğukları batıda kilitledi. Doğulamasını engelledi. Bu da batıya yaradı, doğu karadeniz'e yaramadı.
-
İzobarlar mükemmel Batı için
-
KARADENİZ boş geçmez illa sistem 2 günlük değil yeterince vakit var. Moral bozmayın ha 20 cm kar almışsın ha 50 cm ha 100 cm
Ben Ordu rekor kıracak diye bekliyorum bir güncellemeyle moral bozmaya hiç gerek yok
-
Bu arada ecmwf benim için kötü çıktı. Kötüden ziyade izlandayı şişirdi. Ve iskandinav yb sini çok üzerimize yatırdı. Buna istinaden Girit te yapşık kalan ab oldu.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İzobarlar mükemmel Batı için
Gecen 15 ocak sistemindeki dekler dogulu yol alırken şimdi o dekler bozdozlama kardeniz sahil şehirlerine gidecek
-
Karadeniz tamamı boş geçmiyor zaten batı kardeniz 50ve üstü alacak yer yer orta karadeniz sınırda 20 alır 30 alır takip devam o bölge icin. ama doğukaradeniz için umut kalmadi malasef bu görüntüyü çok iyi bilirim 6 yıldır takip ediyorum dün demiştim CAN hocam umursamamıştı.Bu bölgeyi en iyi bu bölgede yaşananlar bilir
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz tamamı boş geçmiyor zaten batı kardeniz 50ve üstü alacak yer yer orta karadeniz sınırda 20 alır 30 alır takip devam o bölge icin. ama doğukaradeniz için umut kalmadi malasef bu görüntüyü çok iyi bilirim 6 yıldır takip ediyorum dün demiştim CAN hocam umursamamıştı.Bu bölgeyi en iyi bu bölgede yaşananlar bilir
Bu güncellemede şartların bozulduğu bir gerçek ancak tek güncellemeyle bitirilecek bir durum yok henüz hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar almayan şehirlerde var bumuda dikkate al salih61
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -