Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Paylaşım yaparken zevkten bayılıcam help
arkadasim geldi kendisi 3. sorusunu sormus hala cevap alamamis bana kizmakta suan..
-
İzobarlar bundan daha iyi nasıl olabilirki atlantik gibi örümcekmi olsun :'D
-
Kardeşim bunun devami var ?
Davamı varda kardeniz AB bi habersin herhalde duvar olur sinopta
-
- Resmi Gönderi
Bu sicaklikta kardan adam yagar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Davamı varda kardeniz AB bi habersin herhalde duvar olur sinopta
Kar haritansinda bakariz
-
- Resmi Gönderi
Genel bir değerlendirme yapacaksak bu güncelleme Marmara, İç Bölgeler ve Batı Karadenizi gömdü. Orta karadeniz sınırdaydı ancak kurtardılar ve gömüldüler. Doğu Karadeniz çok fena izler bu siklon sebebiyle.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs çok oynak bir model olduğunu yine gosterdi
-
Kar haritansinda bakariz
Kar haritasına bi saniye bile bakmam çözünürlük kötü yağış ve 850hpa sıcaklığından herşeyi anlayabiliyorum hocam
-
12 saat te geçiyorum hocalarım sorun olur mu sizler için ?
-
Kar haritasına bi saniye bile bakmam çözünürlük kötü yağış ve 850hpa sıcaklığından herşeyi anlayabiliyorum hocam
Öyle ama kabataslak fikir verir
-
Doğu karadeniz baya kisilmiş hocam haklisiniz.
-