Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İzlanda daha kolay kolay şişemez solda Amerika dogusunda yüksek basınc durumu var. Eger alçak BASINC olmuş olsa İzlanda show izlerdik. Şimdilik iskandinava kutup yükseği desteği yok. Azor İzlanda baskısı altında. Ayrıca Azorun altında ki siklon dogularsa azor rahat güçlenip yükselme şansı var.
Kırılma anı
-
Azoru yastık gibi iki büklüm üzerimize yatıran siklon sayesinde izlandayı da dogulu azora baskı yaptırıyor. Sistemde otomatikmen dogulu bir iniş yapıyor.
-
-
Çok iyi görünüyor. 50-60 saat sonrasi sistem belirtileri güçlenir. Şu an iyi gidiyor
-
-
Azoru yastık gibi iki büklüm üzerimize yatıran siklon sayesinde izlandayı da dogulu azora baskı yaptırıyor. Sistemde otomatikmen dogulu bir iniş yapıyor.
Hocam valla ben zaten ilk inişten ümidimi kestim. ARTIK izlanda siklonu diğulamasini ve azorun ikinci bir atak yapmasını bekliyorum
-
-
-
Afrika atak ısrarını her zamanki gibi koruyor :coksıcak::coksıcak:
-
-
beklediğ gibi gidiyor.bir gfs saçmalığı olmaz ise az sonra azor ikinci defa yükselip indirmeli. Tam nereye kestiremedim
-
-
-
-