- Resmi Gönderi
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Soğuklar resmen Gürcistan tarafından geçemiyor bunun nedeni yüksek dağlar diye düşünüyorum ve azor fazla dibimizde
Tam sebebi aslında bu değil bence kardeşim. Şöyle ki kafkaslar tarafında hapsolmuş soğuk orada kalmasının sebebi dağlar ile alakalı değil hava hareketlerinin batıdan doğuya doğru hareket etmesi olabilir.
-
- Resmi Gönderi
Dehşet??♂️?♂️
-
ikinci iniş olacak. Ama doğulu da inebilir. Ya da kirimdan inip ülke sistemi de olabilir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Blokaja gider
-
beklemediğim gibi çıktı. Bize balkanlardan girecek gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
GFS Akşam güncellemesi senaryolar kar haritaları artış göze çarpıyor Son sistemden sonra pek takmasam da sinerji oluyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda dikkat çeken çoğu Doğu Karadeniz sistemini görmüş gibi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Güncellememiz burada sona ermiştir takip eden ve yorumlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür. Bugün elim uğurlu. Gfs gece güncellemesini de ben paylaşayım ???
-
240 çok tuhafıma gitti. Neyse ihtimaller artıyor. Eline sağlık Zonguldakli67
-
Yarında ben paylaşacağım ECMWF'yi aklımda 1961 var umarım ona benzer şeyler görürüz
-
- Resmi Gönderi
Yarında ben paylaşacağım ECMWF'yi aklımda 1961 var umarım ona benzer şeyler görürüz
Ercan abi 1453 te yaşanılan sistemi indirir merak etme o konuda
-