Paralel de azorun altindaki ab işi bozabilir.
Evet ondan tedirgindim bende
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturParalel de azorun altindaki ab işi bozabilir.
Evet ondan tedirgindim bende
Avrupa siklon üretim merkezi
Daha vadesi var Mart ilk haftası 5den sonrası adına değişimler olacak zaten en güzeli ECMWF ve EPS ortalamaları takip etmek bu modeller çözemiyor bazen hemen
Kuzeyde böyle soğuklar varken kışı bitirmek anlamsız olur zaten endekslerde Mart sonuna kadar devam diyor sizi şaşırtacak görüntülerde olabilir diyor
Kuzeyde böyle soğuklar varken kışı bitirmek anlamsız olur zaten endekslerde Mart sonuna kadar devam diyor sizi şaşırtacak görüntülerde olabilir diyor
Endekse 2 haftadan sonra bakilmaz
paralelde siklon doğuluyor. İskandinav da dayanıklı. Bize gelebilir.
Bol yağış lazım subat kurak geçti ne yazikki
Paralel ilginç gidiyor bakalım ne yapacak
Hadi ama akdeniz
192-318 arası
Karadeniz ve Doğu Anadoludaki yer yer yağışlar dışında paralel yağış vermemiş neredeyse
318-384
Paralel evren
İkinci yarı
Paralelde olan açıklama derki,
"Bu haritalar, paralel GFS modeli 0.25 ° (sürüm v16) verilerini, hala FV3 hesaplama çekirdeği ile ancak fizik ve asimilasyondaki değişikliklerle birlikte sunar. Yatay model hesaplama çözünürlüğü hala 13 km'dir, ancak dikey çözünürlük artırılmıştır (80 km rakıma kadar 64 ila 127 seviye). Veriler, operasyonel çalıştırmaya kıyasla muhtemelen birkaç saatlik gecikmeyle her 6 saatte bir mevcuttur ve birkaç günlük kesintiler mümkündür.
Bu paralel GFS'nin operasyonel hale geçişi Mart 2021'in ortasına ertelendi (eğer her şey yolunda giderse)"