CAN abi sıcaklık düşmüyor 2.2 de takılı kaldı kar tutmayacak galiba
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Düşer relax
-
Dostum yanlış anlama beni haddime değil ama yine aynı şeyi yapıyorsun. 2 farklı konuda aynı soruyu 3-4 defa Can abiyi etiketliyerek sordun.
-
Dostum yanlış anlama beni haddime değil ama yine aynı şeyi yapıyorsun. 2 farklı konuda aynı soruyu 3-4 defa Can abiyi etiketliyerek sordun.
Kusura bakma kardeş
-
Kusura bakma kardeş
Yok ben neden kusura bakayım , sadece çok fazla darlıyorsun hocalarımızı onu sana söylemek istedim sonradan sıkıntı çıkmasın diye
-
Can abi video çekmeyi düşünüyorum kısa vadede yaptığın haritayı kullanabilir miyim CAN
-
- Resmi Gönderi
Can abi video çekmeyi düşünüyorum kısa vadede yaptığın haritayı kullanabilir miyim CAN
site ismi yaz
-
CAN abi 1.8 derece oldu Kocaeli Gölcük geceye kadar inşaallah 1 dereceye iner yoksa tutmayacak ??
-
Yağış anında düşme yeterli olur diye düşünüyorum ama ya geri yükselirse. İnşallah geceye kadar 1 dereceye kadar düşerde rahatlarım
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İlk gösterim olarak attım ayarları düzeltmek için
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.İlk gösterim olarak attım ayarları düzeltmek için
Hatırlatıcıyı kurduk Izlanda
-
herkese iyi aksamlar
-
semih burak ve can hocalarim 22 sinden sonra hakkinda bilgilendirme yapicaklar mi can abi de yorum yaparsa sevinirim iyi aksamlar
22 sinden sonrasi icin zamanı gelince tahmin yapilir insallah
-
Salih yoksa senmisin
-
Selamun aleykum tum ailesine saatler kaldi , heyecan dorukta
-