Aleyküm selam
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Selamün aleyküm hayırlı zabahlar
-
Selamün aleyküm hayırlı zabahlar
Hayirli zabahlar dostum ?
-
Ahahahaha ??
-
Günaydın, Hayırlı günler ?
-
Günaydın, Hayırlı günler ?
Eyvallah sana da günaydın sana da hayırlı günler
-
Hayırlı günler herkese Zonguldak'ta yavaş yavaş doğa uyanmaya başladı cıvıl cıvıl kuş sesleri baharın habercisi gibi görünüyor bakalım resmen bahar mı geldi göreceğiz yoksa son bir sistem veya sistemler ile veda mı
-
Hayırlı günler herkese Zonguldak'ta yavaş yavaş doğa uyanmaya başladı cıvıl cıvıl kuş sesleri baharın habercisi gibi görünüyor bakalım yalancı bahar mı göreceğiz yoksa son bir sistem ile veda mı
3-4 Mart gibi son bir sistem görünüyor yanii bu şu demek yalancı bahar
-
3-4 Mart gibi son bir sistem görünüyor yanii bu şu demek yalancı bahar
Bakalım benimde beklentim Mart ilk haftadan ne kadar geç gelmesi şu ay adına o kadar kötü olur doğa uyanmaya başladı kıyılar adına her geçen gün kar şansı azalıyor
-
Bakalım benimde beklentim Mart ilk haftadan ne kadar geç gelmesi şu ay adına o kadar kötü olur doğa uyanmaya başladı kıyılar adına her geçen gün kar şansı azalıyor
Istanbul Kocaeli diyagramlarında 3-4 Mart tarihinde ortalama yavaş yavaş düşüyor hava da kar görme ihtimalimiz görünüyor ama inşallah örtü de görebiliriz
-
Tabi Nisan da bile kıyılarda kar zorda olsa gördük eski sezonlarda
-
Hayırlı günler herkese
-
Hayırlı günler herkese
Eyvallah sana da hayırlı günler.
-
Ayaklarım gıdıklanıyor gibi oluyor
Bir süre çıplak ayak topraga bas vucudda enerji oluyor özelikle bu kış mevsiminde kazak polar vs VS tüylü enerji üreten elbiseler giydiğimiz için birazda pandemi dönemi sabit yerlerde kaldığımız için vucud enerji üretiyor. Bi 15 20 dk topraga çıplak ayak bas. Arada bana da oluyor öyle yapıyorum.
-
Bir süre çıplak ayak topraga bas vucudda enerji oluyor özelikle bu kış mevsiminde kazak polar vs VS tüylü enerji üreten elbiseler giydiğimiz için birazda pandemi dönemi sabit yerlerde kaldığımız için vucud enerji üretiyor. Bi 15 20 dk topraga çıplak ayak bas. Arada bana da oluyor öyle yapıyorum.
Denerim abi saolasın
-