Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021

• Ne desem azdır şükür Rabbime bu sene 40 cm ve üstü kar örtüsü gördüm konumumda benim için efsane bir sistemdi. Benim için hasret sonlansa da maalesef İstanbulda oturan çoğu arkadaşımızı ve abilerimi sistem tatmin etmedi inşallah Mart başlarında görülen sistem daha da güçlenerek gelir de en azından bir kar örtüsü görürler onlarında hasreti biter eğer nasip olmazsa seneye inşallah efsane bir kış yaşarız

sen ne güzel bir insansın, başkalarının mutluluğunu isteyene Allah en büyüğünü verir, sana da versin kardeşim.

• 6 yıl oldu muhabbet kuşumuzu yaşatmayı başardık

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
      Whisper abi ???

• Resmi Gönderi

6 yıl oldu muhabbet kuşumuzu yaşatmayı başardık Whisper abi ???

Maşallah maşallah

Daha da yaşasın inşallah Yusuf

Ömürleri az oluyor ,ne kadar yaşadı kâr işte :alkıs::alkıs:

• Maşallah, daha uzun ömrü olsun. Bende almak istiyorum istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum başarısız olurum diye, bakarken ekstra birşey yapıyor musun?

Arada bir dışarı salıyorum ilgileniyorum, yemlerini suyunu düzenli olarak kontrol ediyorum bitmiş mi diye. Bitmişse yemini suyunu dolduruyorum bunları yaptığın sürece sıkıntı olmaz 2 hafta içerisinde evi ezberliyor uçabiliyor sana alışmaya başlıyor hayvan. Bunları tamamladıktan sonra dediklerimi yaparsın sorun olmaz

• Önemli not: o 2 hafta içerisinde hayvanı salma henüz evde uçmayı öğrenemez ve korkar senden kafasını duvarlara felan vurabilir 2 hafta sonra salmayı deneyebilirsin.

• Resmi Gönderi

Galeriye atılan videolar ve görseller var ve gerçekten bakılmaya değer.

Lakin sohbete veya konulara atılınca dikkat çekiyor sanırım.

Biz göz atalım ve beğeni atalım.

Bir bazen iki beğeni olduğuna göre fazla bakılmıyor demekki.

Adres bu

https://www.havalarinsesi.com/gallery/

Mobilden de ulaşmak için

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Ben 4 yıllık muhabbet kuşumu Ocak 2017 de kaybetmiştim o günden beridir kuş bakmıyorum ama yavru alacağım bakalım eniştem üretim yapıyor

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Benim halam kuşu evin içine salmış balkona çıkmış sonra kuş da kaynayan çorbanın içine düşmüş :bıktım:

( yaklaşık 8-9 yıl olmuştur )

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Özledim sizi ya :(

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli: