Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021

• Resmi Gönderi

Arkadaş herkes birbirini hedef gösteriyor. Bune agresiflik. Önümüzde kapalı kutu olan potansiyeli çok yüksek bir sistem var. Tartışıp eleştirmek yerine heyecan ve saygıyla takip etmek çok daha doğru olacaktır. Yorumu herkes yapar. Önemli olan güvenilirlik. Kim kime güveneceğini çok iyi biliyor. O nedenle keyfini çıkarın derim.

:alkıs::okey:

• Beyler tüm samimiyetimle söylüyorum. Şu sitedeki ortam aşırı hoşuma gidiyor. Sorular cevaplanıyor, dertler paylaşılıyor. (Geçen herkes sevdiğini haykırdı) bu siteye 1 yıl önce katıldım. İyikide katılmışım. Herşey için çok teşekkürler beyler. ❤️

• Kütahya kar yağışlarından nasiplenir inşallah. 5 cm kar sonrası kuru soğuk çok kötü oluyor. Hayırlısı olsun ne diyelim.. Cümleten iyi akşamlar güzel muhabbetler :hoscakal:

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Arnavutköy'e 30cm üzeri kar yağsın şu şekil fotoğraf salacağım siteye.

• Resmi Gönderi

Dostlar ve abiler. Bizim amacımız her fikirden ve görüşten insanı, tahminciyi bir araya getirmek. Siz üyelerimiz kimi isterseniz onu takip edin diye her türlü tahminciyi ve tahmini forumumuzda barındırıyoruz. Buna karşılık olarak rica ediyorum takip etmeyi sevmediğiniz tahminciyi siz kendiniz kaale almayınız. Eğer sevmiyorsanız, görüşlerine katılmıyorsanız takip etmeyiniz. Laf atıp düşmanca hareketler sergilemekten kaçınınız. Boşuna bu forumda hep bir ağızdan bir tahmin yayınlamak gibi şeylerden uzak durduğumuzu sanmayın. Her şey üyelerimiz daha geniş yelpazede daha çok seçenekleri olsun diye yapılıyor. Bu sebeple de bu forumda bulunacaksanız diğer platformlarda edindiğiniz alışkanlıkları bir kenara bırakın. Burada ortam çok farklı :)

İyi yorumlarda bulunan dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :)

• Beyler tüm samimiyetimle söylüyorum. Şu sitedeki ortam aşırı hoşuma gidiyor. Sorular cevaplanıyor, dertler paylaşılıyor. (Geçen herkes sevdiğini haykırdı) bu siteye 1 yıl önce katıldım. İyikide katılmışım. Herşey için çok teşekkürler beyler. ❤️

Elimizden geldiğince saygı ve sevgi çerçevesinde yazmaya çalışıyoruz. Amacımız yönetmek değil, aile ortamı tadında paylaşımlar yapmak. Güzel temennilerinden dolayı da teşekkür ederiz.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Gfs senaryolarını izlemeyi öğrendim anlık ben ??

Şaka maka ne senaryolar var öyle ya..

• İçimden bir ses bu akşam resmen italya riski modellerden kalkacak sistem gümbür gümbür bizim olacak bize inecek diyor

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Belkide diyagramlarda %90ların ağırlığını göreceğiz...Bakalım neler olacak hakkımızda hayırlısı

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Arkadaşlar ECMWF iyi çıktı verecek sebebini şöyle bırakayım şuraya;

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu olaydan sonra -20 Lee tepemizde inşallah