- Resmi Gönderi
Sabah güncellemesi
Benim için
Bir sürüde işim var =D=D ara ara bakarım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabah güncellemesi
Benim için
Bir sürüde işim var =D=D ara ara bakarım
Bu arada bir özel tv kanalı abartmaya başlamış. Demiş İstanbul 1987 yi yaşayacak!. Abartmayı ne kadar da seviyoruz değil mi?.
Gfs..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Peki GFS sistem tahminlerinde haklı çıkarsa yine aynısını söyler misiniz?.
Peki GFS sistem tahminlerinde haklı çıkarsa yine aynısını söyler misiniz?.
Gfs bizi bu zamana kadar çok aldattı. Şaka ile karışık isyanda bulundum. Kasma gül geç reis
Gfs bizi bu zamana kadar çok aldattı. Şaka ile karışık isyanda bulundum. Kasma gül geç reis
Ecmf terbiye etmeni istiyoz
Ecmf terbiye etmeni istiyoz
Akşama bende inşallah
Batilayi batilayi bir hal aldı model
Arkadaşlar merhaba. ECMWF yarın sabah istediğimizi çok net VERECEK! sebebini merak edenlere kanıt olarak elimde inanılmaz bir belge var onu atacağım..
Evet beyler ne dedik ? Benim taciz ve tehditler işe yaramış ecm ye
"beyaz felaket"diye haber yapmaya başlar mı bazı haber kanalları bu durumda
Bugün günlerden Perşembe ve NOKTA
Allah’a şükürler olsun. Perşembe sabahı itibariyle ana modellerin görünümleri mutluluk verici. Allah bozmasın. Artık sistemin ilk kısmı için vade kısaldı bu da özellikle heyecan verici. Öyle zannediyorum ki bu akşam artık daha detaylı ve net yorumlar yapılmaya başlanır
Tek akşam kaldı onuda halledersek bitti bu iş
Yağışlar ne kadar sıklıkta değişiklik gösterir daha doğrusu yağış olup olmayacağı
dün akşamdan beri çok iyi bir değişim olmuş ecm de,demekki saatler içinde modeller ne kadar değişebiliyormuş
Yağışlar ne kadar sıklıkta değişiklik gösterir
Yağışları radarlardan takip ediyoruz. Modellerin gösterdiği yağışlar ise çok değişken olabiliyor. Sistemi garantiledikten sonra artık radar takipleri başlıyor.