- Resmi Gönderi
Ya da küresel ısınma hangi bölgelere en çok etki ediyor etmiş bulunmakta ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYa da küresel ısınma hangi bölgelere en çok etki ediyor etmiş bulunmakta ?
Küresel ısınma bize nasıl etki ediyor mesela ?
2014 2018 2021 gibi kişlarin sıklığınin artmasi normal mi hocam ki arada 2013 2010 ve gecen sene gibi oldukça ilik geçen kişlari saymiyorum bile.2012 ve 2017 hariç hangi kışi soğuk anomali ile kapattik
2014 2018 2021 gibi kişlarin sıklığınin artmasi normal mi hocam ki arada 2013 2010 ve gecen sene gibi oldukça ilik geçen kişlari saymiyorum bile.2012 ve 2017 hariç hangi kışi soğuk anomali ile kapattik
Bence bizden önce daha çok etkilenen belli başlı bölgelere bakalım ona göre bize sıra gelir
Ya da küresel ısınma hangi bölgelere en çok etki ediyor etmiş bulunmakta ?
Orasini bilmiyorum ama en çok etkilenen ülkelerden biri olduğumuz kesin bu iklimimiz normal değil artık kışların yarisina yakıni belki de daha fazlasi pastirma yazi gibi geciyor
2017 kışı da sıcak anomaliyle kapandı. En son soğuk anomalili kış 2012. Artık normalleri belirleyebilmek için daha farklı parametreler kullanmak gerekecek. 1960'lardan itibaren alınan ortalama maalesef küresel ısınmanın etkisinde kalan dünyamız için fazla soğuk dönemler haline geldi.
Orasini bilmiyorum ama en çok etkilenen ülkelerden biri olduğumuz kesin bu iklimimiz normal değil artık kışların yarisina yakıni belki de daha fazlasi pastirma yazi gibi geciyor
Küresel ısınmanın en çok etkilediği bölgeler naçizane fikrim Flyman38
Rusya grönland izlanda kanada norveç.
izleyin kopuş
izleyin kopuş
Ulan yine mi?
izleyin kopuş
Sinan abi bunlar niye bize gelmiyor niye böyle oluyor abi ya niye bu kadar şanssızım ben abi ya
Küresel ısınmanın en çok etkilediği bölgeler naçizane fikrim Flyman38
Rusya grönland izlanda kanada norveç.
Doğrudur hocan ben pek kuresel capta takip etmedim açikcasi ama dunyanin hiç iyi bir yere gitnediği gercek
Doğrudur hocan ben pek kuresel capta takip etmedim açikcasi ama dunyanin hiç iyi bir yere gitnediği gercek
Yok yani abi olay şu arktik bölgeler şehirlerden daha çok etkileniyor oralar etkilenince bizde etkileniyoruz döngü bu.
Acaba ABD küresel ısınmadan nasıl etkileniyor? Araştıran var mı?
Acaba ABD küresel ısınmadan nasıl etkileniyor? Araştıran var mı?
ABD daha ekstrem sistemler alır alsa alsa :D Her türlü senede bir kutbu indiriyorlar ülkelerine zaten.