Bizim ülke hep enlem boylam dan kaybediyor
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
ABD daha ekstrem sistemler alır alsa alsa :D Her türlü senede bir kutbu indiriyorlar ülkelerine zaten.
Çok değişik sistemler alıyorlar çünkü. Takip ediyorum orayı da.
-
- Resmi Gönderi
Acaba ABD küresel ısınmadan nasıl etkileniyor? Araştıran var mı?
Her yıl grönland bölgesinde fazla deniz buzu erimesi yb ye yol açıyor grönland üzerinden yükselen yb abd ye sistem indirir bence bu yüzden az etkileniyor.
-
:coksıcak:
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
izleyin kopuş
Şu yankeeler kadar sanslisi yok
-
X bey bugün yayınladıgı vıdeosunda 15 20 gun onceden sıstem geliyor dıye ortalıgı yaygaraya verenler hakkında uzun uzadıya bır konusma yapmıs.cok begeniyorum bunyamın beyın tavrını
-
- Resmi Gönderi
X bey bugün yayınladıgı vıdeosunda 15 20 gun onceden sıstem geliyor dıye ortalıgı yaygaraya verenler hakkında uzun uzadıya bır konusma yapmıs.cok begeniyorum bunyamın beyın tavrını
He NAOO yu eleştirmiş
-
ALLAH ALLAH kısı ısmı neden sılındı acaba.Yasak mı bu sıtede acaba adının yazılması?
-
- Resmi Gönderi
ALLAH ALLAH kısı ısmı neden sılındı acaba.Yasak mı bu sıtede acaba adının yazılması?
Evet
-
ilginç hemde çok.ok bilmiyordum.tesekkurler
-
- Resmi Gönderi
Forum kurallarında yazıyor hocam 3 senedir. Okuyabilirsiniz bir ara isterseniz.
-
- Resmi Gönderi
ilginç hemde çok.ok bilmiyordum.tesekkurler
Rica ederim
-
efsane semih ne saman girer foruma
Dostum valla çok soruyorsun. Hocalarımızın dedikleri neyine yetmiyor. Zaten anlatılacak her şeyi anlatıyorlar. Saatte bir semih hoca demene gerek yok.
-
- Resmi Gönderi
Dostum valla çok soruyorsun. Hocalarımızın dedikleri neyine yetmiyor. Zaten anlatılacak her şeyi anlatıyorlar. Saatte bir semih hoca demene gerek yok.
Anlamaz o boşuna nefesini tüketme görmemezlikten gel
-
İlk defa resmi bir troll görüyorum. Sübhanallah?
-