CAN hocam 25.senaryo kar haritası var mı
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam 25.senaryo kar haritası var mı
Yok artik yani
-
Yok artik yani
?
-
-
Yok. Semih Ö. ana çıktı ve ortalama dışında kar haritası bulunmuyor elimde hocam :D
-
14 şubat gelince ilk öpücüğümü yanağından atmayı düşünüyorum sevgilime sizce kızar mı
-
- Resmi Gönderi
14 şubat gelince ilk öpücüğümü yanağından atmayı düşünüyorum sevgilime sizce kızar mı
Yanağından kondur da konduracaksan kızmaz herhalde. Sorduğun soruya bak hava forumunda sabah sabah ne güldüm :D :D
-
Biz bu sene yine tek tabanca olarak 14 şubata giriyoruz Ama mutluyum 14 Şubatta sevgilimiz gibi beklediğimiz o sistemin hayalini kuruyorum şimdiden ayrı bir duygu ayrı bir zevk
-
Yanına alacağım koka kola içecez böyle kar yağışıyla beraber çok iyi atmosfer olur hee
-
- Resmi Gönderi
Yanına alacağım koka kola içecez böyle kar yağışıyla beraber çok iyi atmosfer olur hee
Tabii kar yağarsa o sırada :coksıcak:
-
Bence gfs vermişse artık sistem olur heralde benim bildiğim istikrar devam ederse kesinleşir bakalım bu öğlende verirmi
-
Kar yağarken şimşek sesleri 17 Ocaktaki gibi yine bu önümüzdeki sistem olursa
-
Yoğun kar yağarken kırmızı hava dışarı çıkmışsın çimenlerin üzerine yatmışsın havaya bakıyorsun üzerine karlar düşüyor hayali bile canlandırdı benj
-
yaw sisteme 1 hafta kala bile kötüyken değişir diyoruz ama 12-13 gün sonra düzelmeler olunca yine fazla umutlanıyoruz. En az 3 gün daha desteklemesi lazım
-
Yoğun kar yağarken kırmızı hava dışarı çıkmışsın çimenlerin üzerine yatmışsın havaya bakıyorsun üzerine karlar düşüyor hayali bile canlandırdı benj
17 Ocak Zonguldakta yağarken gök tupturuncuydu bildiğin
videosu da bu kısa amaHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -