SnowBall13 soğuklar kendi başına yağış üretmez izobarlar ve basınç gibi bir sürü etmen yağış oluşumu için uygunsa oluşur.
Tamamdır,
Teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSnowBall13 soğuklar kendi başına yağış üretmez izobarlar ve basınç gibi bir sürü etmen yağış oluşumu için uygunsa oluşur.
Tamamdır,
Teşekkürler
Benim bilgim doğrultusunda Karadeniz üretebiliyor Marmara Denizi de üretebiliyor
Ama Can hocanın dediği gibi üst seviye basınç izobarlar da önemli
bu akşam blokaj görmek istiyorum. O zaman Türkiye'de kar görmeyen yer kalmaz.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİM SEN BU MASUM KULLARINI ÜZME ALLAHIM. HAYIRLISI İLE YOĞUN KAR YAĞIŞI ALMAMIZI NASİP EYLE ?
bu daha iyi olur hepimiz için açtım ellerimizi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yine sistem öncesi bu videoya düştük
İzlerken duygulanmamak elde değil doğuda güneş duasına çıkıldığını hatırliyorum efsane bir kiştı
Edit : Tüh kendi kendimi ifşa ettim :D
Çok güzel bilgiler gelecek bu akşam olmazsa yarın akşam mutlaka
almanya da pazar pazartesi blizzard bekleniyormuş,yer yer 40 cm kar düşebilirmiş
sabah kalkanlara kar yok,gfs sadece gece çoşturuyor :-D
Selâmun aleyküm, Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Cum'âlar ??
Selâmun aleyküm, Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Cum'âlar ??
Aleyküm selâmun, Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Cum'âlar ??
Hayırlı cumalar.
Değerli arkadaşlar bu gün yeni bir kan, yeni bir heyecan, yeni bir ustad, aramız da olacak çok yakında hepinizin seveceği isim......???
>>>WinteR<<< hocam tiyo versen bari ucundan isminin bas harfi B ile mi başlıyor
Tüm HS ailesinin cuması mübarek olsun, Hayırlı günler