Forum şampiyonlar ligi gibi oldu :-D
Gelmeyen bin pişman
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturForum şampiyonlar ligi gibi oldu :-D
Gelmeyen bin pişman
Memlekete bahar geldi Zonguldak kendini dışarı attı bir hafta sonrasından habersiz tabi İşte sahilden son durum
Bende birkaç gün önce Batman'ın yüksek bir yerine gittim. Çok güzeldi
Herkese hayırlı günler Güneşli Bir Zonguldak'tan Bahardan Kalma Günler yaşıyoruz.Arkasi güzel olacak inşallah takibe devam..
Forumda kar görmeyen bir ben kaldım. İnat ettim abi. Merkezde olmazsa bu sefer gitmeyeceğim Amanoslara. Hala ümidim var.
S.aleykum
A.selam hocam
S.aleykum
Aleykümselam
Gronland blokajinin son bulup nao + ya çıkıp iskandinavya blokajınin gelmesi bizim lehimize mi anlamadim çünkü bilmiyorum
Evet lehimize, İskandinav blokajı ve Azor işbirliği çok güçlü sistemlere potansiyel barındırır.
Evet lehimize, İskandinav blokajı ve Azor işbirliği çok güçlü sistemlere potansiyel barındırır.
2004 2008 2015 2017 vs. gibi
Arkadaşlar merhaba. öğlenki güncellemede soğuklar daha güçlü ike akşam güncellemesinde biraz azalma mı var ? atayım modelleri hemen
bu sabahki -32 derece gözüküyor. alttaki ise -28 de merakımdan soruyorum. teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. öğlenki güncellemede soğuklar daha güçlü ike akşam güncellemesinde biraz azalma mı var ? atayım modelleri hemen
bu sabahki -32 derece gözüküyor. alttaki ise -28 de merakımdan soruyorum. teşekkürler
Soğuğun daha fazla olması kar yağışının daha çok olacağı anlamına gelmez
sistem avrupaya kaçtı enerjisi tüketiyor dönüşte bırakacağı yağış ve soğuğu belli ama tek bir güncellemeye takılmayalim
ikincisi daha iyi.
İtalya'ya bak adamlar -16 aldı tepelerine saatlerce durdu
Böyle gelirse sadece Trakya istanbul için iyi görüntü malasef