İtalya'ya bak adamlar -16 aldı tepelerine saatlerce durdu
Önemli olan soğuklar değil yağış soğukları -12 olsa yağış uzun o yer sağlam kar alır
Çok soğuk alıp yağış olmazsa yıldızlar eşliğinde kuru soğuk çekersiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİtalya'ya bak adamlar -16 aldı tepelerine saatlerce durdu
Önemli olan soğuklar değil yağış soğukları -12 olsa yağış uzun o yer sağlam kar alır
Çok soğuk alıp yağış olmazsa yıldızlar eşliğinde kuru soğuk çekersiniz
Emektar üyeliği de kaptık
AHMET78 kurallara aykırı olduğu için siliniyor hocam.
6- Forum içerisinde reklam yapmak, başka tahmincilerden veya sitelerden bahsetmek, eleştirmek, övmek, bu şahıs ya da sitelerin tahminlerini sahiplenip buraya yazmak yasaktır. Forumumuz mantık çerçevelerine uyulduğu sürece eleştirilere açıktır. Siteyi karalama amaçlı yazılar tespit edildiği takdirde kullanıcı uyarılır ve aynı tavrın devamı halinde uzaklaştırılır.
Emektar üyeliği de kaptık
O kadar Zonguldak resmi paylaşsam ben şimdi cumhurbaşkanı olmuştum.
O kadar Zonguldak resmi paylaşsam ben şimdi cumhurbaşkanı olmuştum.
=D Abi öyle deme Zonguldak Tüm Türkiyeye açılan bir kapı gibi düşün
Whisper dayi nerdesin sesin çıkmıyor? Çay ocağına giren çıkan belli değil veresiye defteri doldu
Whisper dayi nerdesin sesin çıkmıyor? Çay ocağına giren çıkan belli değil veresiye defteri doldu
Dayım biraz ara verdi gelir yakında
Yönetimden ricam çok iyi model paylaşan birisi var.Onu da istiyoruz.Cidden çok iyi paylaşiyor her ayrıntısına kadar.Günlük 100hs puanına maaşa bağlarsınız olur biter .Çok zeki ileri görüşü birisi bence teklif gelirse koşa koşa gelir.
Yönetimden ricam çok iyi model paylaşan birisi var.Onu da istiyoruz.Cidden çok iyi paylaşiyor her ayrıntısına kadar.Günlük 100hs puanına maaşa bağlarsınız olur biter .Çok zeki ileri görüşü birisi bence teklif gelirse koşa koşa gelir.
İsim ver reis nerede o koca yürekli :D
İsim ver reis nerede o koca yürekli :D
Yok şimdi vermiyeyim.Yazdi bana dedi şimdi beni de evimden aldırırlar abi şimdi zamani değil. Biraz daha geliştirecekmiş kendini.Bu site biraz daha kaliteli paylaşim istiyormuş oyle dedi. S@
Yok şimdi vermiyeyim.Yazdi bana dedi şimdi beni de evimden aldırırlar abi şimdi zamani değil. Biraz daha geliştirecekmiş kendini.Bu site biraz daha kaliteli paylaşim istiyormuş oyle dedi. S@
=D=D=D=D=D=D
O sicilya siklonunu sabahki güncellemede yok ettik mi demesinler keyfimize :D
Bu gece de uykumu aldım mı benimde keyfime
Demesinler sonra ne uykucu çıktın Başkan :D
İyi hoşta biz nasıl sistem alırız artık, model takibi ile sabır ile
Hayırlı geceler herkese, unutmayın ki her şey hava ve menfaat değil önemli olan baki kalan dostluklar .
Sinan Hayırlı geceler abi çok doğru bir söz