- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm hayırlı günler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamün aleyküm hayırlı günler
tekrardan herkese merhaba, gerçekten potansiyeli çok yüksek sistemle karşı karşıyayız. Bütün kış bu sistemi kovaladık diyebiliriz. Ancak önümüzde yaklaşık 10 gün var ve havalar daha şimdiden çok ısındı. Birçok ağaç bu sıcaklara aldanıp meyveler çiçek açtı ve önümüzdeki 10 gün boyunca çiçek açmaya devam edecek. Yani bir çok tarım ürünü aldanacak ve yüksek olasılıkla soğukla karşılaşınca kuruyacak. Tarım la ilgili gerekli önemlerin alınması ve ilgili kurumların uyarılması gerekmekte..
Herkese tekrar merhaba...
Merhaba hocam hoş geldiniz
vay hocam
istanbulun sokaklarındaki kedileri ve köpekleri toplamaya başlayım??
Şuan konuşmak için erken ama gelecek sistem Mersin’i pek etkilemeyecek gibi duruyor sizce de öyle mi cevaplayabilir misiniz?
Bu sorunuzu bölge konusundan sorun. Netleşsin yazarım. 1929 diye bir şey yok merak etmeyin. İhtimal az.
Tekrardan hoş geldiniz sizlerle güncelleme takip etmeyi özledik tekrardan efsane kovalamaya devam
Hoşgeldin hocam
Yurdumuz 12 şubat itibari ile sibirya üzerinden gelen soğuk havanın etkisi altına girecektir , buna bağlı olarak ege üzerinden gelen yağışlı hava ile birlikte özellikle güney marmara basta olmak üzere tüm yurtta cok kuvvetli kar yağışları beklenmektedir , 17 subata kadar sürecek sibirya soğuk atağında yer yer gece marmarada -20 dereceler , egede -7 -8 akdenizde 0 ve -1 derecelere düşeceğinden tarım ve zirai işlerle uğraşanların kuvvetli don hadisesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
Mizah
Sinan CAN hocam HS puan kazandirir mi bu mizah baya oldu bunu yapali :D
Sahutt hocam teşekkürler , cok naziksiniz işin espirisi puan yıllardır platformlarda gezdim ama oyle rütbe ,yildiz vs vs oyle bir amacım olmadı , fakat 1 yildiz , bir rütbe icin birbirini ezen , kırıp gecen insanlar gördükçe sasiriyordum ,
Lütfen mesajımı silmeyin
Akşam güncellemesi az bişey bozacak
Lütfen mesajımı silmeyin
Akşam güncellemesi az bişey bozacak
Bozabilir tabi ki daha neler neler degisir fakat, dayanağın nedir ?
Sahutt hocam teşekkürler , cok naziksiniz işin espirisi puan yıllardır platformlarda gezdim ama oyle rütbe ,yildiz vs vs oyle bir amacım olmadı , fakat 1 yildiz , bir rütbe icin birbirini ezen , kırıp gecen insanlar gördükçe sasiriyordum ,
Amacımız birlikte kurallara uygun davranıp mutlu huzurlu yaşamak burada benim ve can dahil herkesin mesajı silinebilir
Mustafa abi hariç o 10 düşünür 1 yazar
Can Editi: Bu mesaj kendini 10 dk sonra imha edecektir :D
Bozabilir tabi ki daha neler neler degisir fakat, dayanağın nedir ?
Totem yapıyom