- Resmi Gönderi
Ulaşabildiğim harita bu, Can abi gelince son durumu paylaşır.BACEF03C-0A53-494B-BF35-C0A3052DC114.png
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUlaşabildiğim harita bu, Can abi gelince son durumu paylaşır.BACEF03C-0A53-494B-BF35-C0A3052DC114.png
EPS Doğulu gidiyor ana çıktı çok batılı görünüyor yani uzun lafın kısası ECMWF bu akşam ya da yarın döner hatta ana çıktı sıcak bile olabilir
Hocam nereden baktınız eps bu kadar hızlı güncelleniyor mu ?
haritalar bu konuya atılıyor can musait olunca atar
https://www.tropicaltidbits.com/analysis/model…21020612&fh=240 Hocam burdan takip edebilirsiniz
GFS güzel istikrarını koruyor 5 gün boyunca 850 hPa’da -12, -14’ler söz konusu. Arkasından ikinci dalga söz konusu. ECMWF’ye gelince GFS’yi hiç görmemiş olsaydım ECMWF’yi beğenirdim ama GFS’yi gördükten sonra tatmin etmiyor. Umarım ECMWF’de uyum sağlar GFS’ye
Gfs israra devam etmesi lazım
Geçen sistem ECMWF veriyordu GFS dönsün diye bekliyorduk bu sefer tam tersi modellerde bizi aleyhana çevirdi ana çıktı batılı eps daha iyi bugün yarın döner inşallah diye umuyorum
Abiler 384 h gfs kar haritasını atarmısınız
İsmail, her zaman atılıyor kar haritası, Can abi müsait olduğunda atar. Bu konudan takip edebilirsiniz.
havalarinsesi.com/attachment/24118/
havalarinsesi.com/attachment/24119/GFS Kar haritası 384h
Abiler 384 h gfs kar haritasını atarmısınız
İsmail o veriler ücretli, sadece Sinan ve Can abin paylaşım yapıyorlar. Daha sorma lütfen olur mu? Sitede olsalar zaten paylaşacaklar.
Ecfm acil düzelmesi lazım
Kar haritası için buyrun
Pandora missss misss Allah bereket versin