Çok da kötü değil ama en iyi güncelleme dünkü akşam güncellemesi
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
inşallah elektrik kesintisi olmaz bizim burada 4 sene önce bi yağmıştı 2-3 gün elektrik gelememişti ki koca koca elektrik direkleri devrilmişti
-
Fevzi Burak Hocam ECMWF Ana çıktısı en sıcak çıktılardan biri mi?
-
eps nin şu hali işe ecm ana çıktı biraz daha sıcak bir çıktı diyebilir miyiz ?
-
- Resmi Gönderi
eps nin şu hali işe ecm ana çıktı biraz daha sıcak bir çıktı diyebilir miyiz ?
ECM ana çıktı açık ara sıcak senaryo
-
Eps kar haritası varmıdır.
-
Meteologix sitesinden baktım bir çok senaryo güzel görünüyor Özellikle çoğu Doğu Marmara Yarı yarı İç anadolu ve Karadeniz ağırlıklı görünüyor
-
- Resmi Gönderi
ECMWF kar haritası paylaşıldı.
-
Bu haritalar genelde 10-15 cm fazla bazen 5 cm bazen 5 cm 10 cm eksik ya da az da olabiliyor bazen daha fazla da olabilir tabi ortalamaya bakmak daha mantıklı
-
endeksler çok bozmamış mı CAN abi biraz ürküttü beni
-
- Resmi Gönderi
endeksler çok bozmamış mı CAN abi biraz ürküttü beni
Model ortalamalarını takip edeceğiz şuan. EPS de Azorun altını oymuş. GFS de Azor desteğini kesiyor Portekiz'e yuvarlanan siklondan dolayı. Sistem o zamana kadar bize inmiş oluyor o yüzden çok da ürkmeye korkmaya gerek yok ancak bu 1-2 gün temkinli takibe devam edeceğiz.
-
bir uyandım uyanmaz olaydım. Dünkü azorun konumu zaten hayra alamet değildi. Endexler de destekledi. Bir türlü nötre çıkamadı endexler. Sistemi hala alabiliriz ama ihtimalimiz gitgide düşüyor. Şu an benim gözümde %50.
-
CAN hocam GEM kar haritası atma şansınız varmı
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam GEM kar haritası atma şansınız varmı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Can Hocam merhabalar bu endekslerde nötre gidişat da bozulmalar var dediniz sizce düzelirmi bunlar. Nedir durum acaba. Hayırlı sabahlar.
-