Arkadaşlar gerçekten Nasipten öteye yol yok. Belki bir efsaneye tanıklık ediyoruz. Yada basit bir sistemi kovalıyoruz. Bu işin zevki burada aslında. Şükredelim bence devamı bir şekilde gelir.
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Bu arada CAN abim. Sistem yaklaştıkça takip eden sayısı artacaktır. Haliyle yorumlar kural dışına çıkacaktır. Sistem geçinçe bari açsanız bizlerde yorum yaparak öğrensek ?
-
- Resmi Gönderi
Bu arada CAN abim. Sistem yaklaştıkça takip eden sayısı artacaktır. Haliyle yorumlar kural dışına çıkacaktır. Sistem geçinçe bari açsanız bizlerde yorum yaparak öğrensek ?
Takip ederek öğrenmeye devam edebilirsiniz hocam. Kış sezonundaki hareketlilik bitince zaten açılacaktır.
-
Ensemble ve eps verilerinin aksine GFS Run , ecwmf ana senaryo Negatif endeks görüntüsü vermiştir . Kendi ürünleri ise nötr endeks ile güçlü bir Azor ve İskandinav koalisyonu görüyor . Nitekim ull şeklinde değil , bir koridor kurulmuş ve bağlantı kesilmeyecektir.
Ana senaryolarda ise Atlantikde mevcut ab azoru zayıflatıp üstümüzdeki soğukların azor İskandinav bağlantısını kestiği yerden kuzey Avrupaya gönderiyor . Bu senaryo olan dışıdır . Negatif endeks şimdilik düşük ihtimaldir . Ben 20 sine kadar en az soğuk sektörde kalacağımızı dusunuyorum .
-
mor gözlü tavşanımız gelmiş
-
Toot wbc maçında kar yağışı var
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam,
selam verenlere.
Selamünaleyküm hayırlı günler herkese.
-
Almanyadan akrabam paylaşmış storysinde oralarda kardan yıkılıyor https://www.instagram.com/stories/tolga_…69270148/?hl=tr
-
Almanyadan akrabam paylaşmış storysinde oralarda kardan yıkılıyor https://www.instagram.com/stories/tolga_…69270148/?hl=tr
Almanya haberlerini takip ediyorum,çok ilginç bi hava olayları var şuan oralarda,güneyde 15 derece bahar,kuzeyde o derece ve daha altı ve kar fırtınaları
-
Almanya haberlerini takip ediyorum,çok ilginç bi hava olayları var şuan oralarda,güneyde 15 derece bahar,kuzeyde o derece ve daha altı ve kar fırtınaları
Kuzey Ren-Vestfalya taraflarındalar
-
Hayırlı günler forum bu ara yks çok çalışıyorum biraz buraları boşladım gelecekte ne var şimdi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler forum bu ara yks çok çalışıyorum biraz buraları boşladım gelecekte ne var şimdi
Hayırlı günler.Guzel emareler var ama zaman da var.
Bekleyeceğiz SnowyKerem
Sen ve tüm HS ailesinin beklentileri, iş, aş,okul, aile, sağlık tüm dilekleri denk düşsün İnşallah.
-
- Resmi Gönderi
Oylamaya katılım gösterelim.
-
CAN hocam model yorumlama yerini acemi ve üstü yapacaksaniz ilkin acemileri seçin.
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam model yorumlama yerini acemi ve üstü yapacaksaniz ilkin acemileri seçin.
Acemi üyelik normalde 5000 puanla kazanılıyor fakat senin gibi ve diğer yorumlama bilen arkadaşlar gibi üyelerimizi ben kendim yükseltiyorum Acemi üyeliğe. Çıkacak sonuca bağlı yapacağım o işlemi.
-