Acemi üyelik normalde 5000 puanla kazanılıyor fakat senin gibi ve diğer yorumlama bilen arkadaşlar gibi üyelerimizi ben kendim yükseltiyorum Acemi üyeliğe. Çıkacak sonuca bağlı yapacağım o işlemi.
Peki hocam. Böylesi daha iyi olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAcemi üyelik normalde 5000 puanla kazanılıyor fakat senin gibi ve diğer yorumlama bilen arkadaşlar gibi üyelerimizi ben kendim yükseltiyorum Acemi üyeliğe. Çıkacak sonuca bağlı yapacağım o işlemi.
Peki hocam. Böylesi daha iyi olur.
Acemi üyelik normalde 5000 puanla kazanılıyor fakat senin gibi ve diğer yorumlama bilen arkadaşlar gibi üyelerimizi ben kendim yükseltiyorum Acemi üyeliğe. Çıkacak sonuca bağlı yapacağım o işlemi.
Bu arada benim oyumu değoştirin o zaman. Herkse için oy kullandim. Acemi üstüne çevirevilir miyim ?
Bu arada benim oyumu değoştirin o zaman. Herkse için oy kullandim. Acemi üstüne çevirevilir miyim ?
Fark etmez hocam sonucu sayarken eklerim ben o oyu o zaman.
Büyük olasılık önceki sisteme dönülür ancak silinen mesajlar konusunda üyelerin bilinçlenmesi için önlem alacağım.
Oylama devam ediyor.
Bir çok güncel veriye senaryoya baktım . Genelinde Muğla Girit arasında oluşan bir siklon iç Anadoluya doğru giriş yapıyor . 6 Ocak 2015 veya 26 Aralık 2016 tarzı bir sistem olabilir . Sadece siklon rotası açısından. 995 MB lik alçak basınç merkezi olabilir
Tabiki etkisi ve soğukları önümüzdeki Sibirya destekli salınımla kıyaslanamaz bile ?
Güzel bir haber...
Ecmwf ana çıktı öğle güncellemesinde 90h son saat bu saatte doğulama mevcut.
Ecmwf eps öğle çıktısı son saat 144h sistemi gfsnin dediğine getirmiş ve kar vermiş kuzey kesimlere. Büyük ihtimalle akşam ecmwf ana çıktının dönme ihtimali yüksek.
Gfsnin öğle 144teki sabaha göre olan kuzeyli tutumu biraz daha güneye indirgenecek tekrardan ve bu eps öğle çıktısında azor biraz daha doğulu sistemi dönüş hareketiyle yine gfs gibi vereceğini düşünüyorum akşam çıktıları şimdiden heyecan yarattı bende.
İnşallah Hocam inşallah
Şuanda sistemin hiç gelmeme olasılığı var mı yani direkt kuzeybatıya yönelerek atlantiğe gitme durumu
Sen daha iyi bilirsin hocam sana sormak lazım
Şuanda sistemin hiç gelmeme olasılığı var mı yani direkt kuzeybatıya yönelerek atlantiğe gitme durumu
Var olmaz bu da bir olasılık o yüzden ne yapıyoruz ? Model takibine devam ediyoruz Belki bu akşamdan itibaren modelde bozmalar olabilir bunlar olasılık , yada daha güçlü bir salınımları gösteren bir güncelleme görebiliriz .
Beklenti nedir başkanım ?
Beklenti nedir başkanım ?
Model takibi
GFS başladı
Paylaşacak varmı
Paylaşacak varmı
aslında ben çok istekliydim ama heves mi kaldı ? Biraz daha pişmemiz isteniyor pişeriz..
aslında ben çok istekliydim ama heves mi kaldı ? Biraz daha pişmemiz isteniyor pişeriz..
Paylaşacak varsa rütbesini yuksrltiriz sorun degil
Aslinda konu yorumlama ile ilgili değil dostum. Herjes başka konuşuyor kimse bir şey anlamiyor. Yoksa sen çok eğlenceli biriydin.