UsTaD Geliyordan kastım efsane manasında söyledim hocam dediğiniz gibi işin abartı kısmını kastettim
Yok hocam bende sizi tasdik ettim manasında yazdım. Yanlış anlaşılmasın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUsTaD Geliyordan kastım efsane manasında söyledim hocam dediğiniz gibi işin abartı kısmını kastettim
Yok hocam bende sizi tasdik ettim manasında yazdım. Yanlış anlaşılmasın.
ben beğenmedim azor dik değil ülkeye zar zor giriyor soğuklar gerçekçi olmak zorundayım kusura bakmayın.
Şu yorumu 48. Saatte yapsanız hak vereceğim. Ama daha zaman var. Model takibi yaparak bunu öğreneceğiz.
Ecm ciao italya mı dedi
Ecm ciao italya mı dedi
Yok yaw aynı şimdilik takibe devam.
Kaykay gibi olduk üzerimizden akıp gidiyor sanki
Yok yaw aynı şimdilik takibe devam.
Bende şu anki durumu kastetmiştim
Bende şu anki durumu kastetmiştim
Şu anki durumda da Türkiye üzerinden kaybolan kayıp giden bir soğuk göremedim :D :D
Şu anki durumda da Türkiye üzerinden kaybolan kayıp giden bir soğuk göremedim :D :D
Hayır,Hahaa...Ben italyayi kastetmiştim ,soğuklar oraya uğramadı anlamında...güle güle italya anlaminda yani
Hayır,Hahaa...Ben italyayi kastetmiştim ,soğuklar oraya uğramadı anlamında...güle güle italya anlaminda yani
Haaaa anladım dostum süper o zaman :D :D
CAN hocam bu karayel bize yaramaz dimi , poyraz olsa daha mi iyi karayel de yağış sıkıntısı oluşuyor sanki, yalnis gormediysem , ve bu kadar soğuk girdiği halde bi tepki AB si alamaması sqcmalik degil mi ?
2018 deki o hüsran yaşanmaz değil mi CAN en azından ihtimali iyice düşünmüştür sanırım.
Castiello68 abim eline sağlık
Rütbe puanları ve sıralamalarına bakabileceğim bir konu mevcut mudur acaba?
Castiello68 abim eline sağlık
Kral ? şu kar yağışı başlasın. Daha iyi video çekmek için telefon aldım
Rütbe puanları ve sıralamalarına bakabileceğim bir konu mevcut mudur acaba?