Sistem öncesi önceki sistem ile sinerji yapmaya başladık bile
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
İTalyanlar ''SIBERIANO GELO'' diyolar. Bizden daha umutlular :D
Siberiano gido diyecekler yakinda =D
-
Umut fakirin ekmeği yeter artık İTalyanlar bütün sistemleri aldı kış başından beri hadi kış kış sistemler gelsin bize tıpış tıpış.
-
- Resmi Gönderi
Hoş gelmiş komşular sefalar getirmişler.
-
- Resmi Gönderi
senelerdir ne cekmisiz yahu o siteye gec oradan diger siteye gec diger hoca ne yazmis obur siteye gec.
boyle ne guzel iste bir site catisi altinda her seye ulasiyosun.
-
İmportamte takante soğuklar gidente
İTalyanlar ''SIBERIANO GELO'' diyolar. Bizden daha umutlular :D
-
- Resmi Gönderi
Bu sistem İtalya'ya gelecek biz size Mart ayında bir sistem yollayacağız üzülmeyin
Biraz daha doğuya yanaşırsanız neden olmasın ?
-
- Resmi Gönderi
Bu sistem İtalya'ya gelecek biz size Mart ayında bir sistem yollayacağız üzülmeyin
İtalyanın Trollü de bir farklı oluyormuş. Ortak alalım sistemi anlaşalım :D
-
Sistemi İtalya'ya veren bilgisayar anlık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nasip bu işler. Bakalkım nereye gidecek. Model takip ederek öğreneceğiz.
-
bu sistem de bize gelmeli ya italyanlardan daha çok hakediyoruz
-
Sinerji olsun diye paylaşmak istiyorum.
(Ocak ortası sistemden kalan)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
MeteoTr hoşgeldiniz benim meteorolojiye ilgimi arttıran ilk kişidir PolarWortex twitterda gezerken es kaza denk geldim ona sonra forumlarına üye oldum ama şifremi unuttum 2 3 kere hesap açtım gene unuttum =D en sonunda kendi burada buldum tekrardan sizlerle ve burdaki diğer tüm değerli hocalarımızla olmak çok güzel
-
- Resmi Gönderi
Sistem geldi geliyor, bizlerde elimizden geldiğince
yardım sever olmaya özen gösterelim.
Sokaklarımızda ve yakın çevremizde ihtiyaç sahipleri varsa az çok demeden yardım edelim.
-
Sinerji olsun diye paylaşmak istiyorum.
(Ocak ortası sisteminden kalan)
o zaman bende atayım bari
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -