Siciilya mafyası ile bağlantılarım var, ordan rus mafyasıyla bağlantı kurduk sistemi bize yollayacaklar Gfs mfs hikaye sistem bizde
Pablo Escobar varsa o iş tamamdır Hocam. Onu da kadroya katın. Sistem kesin sizde.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSiciilya mafyası ile bağlantılarım var, ordan rus mafyasıyla bağlantı kurduk sistemi bize yollayacaklar Gfs mfs hikaye sistem bizde
Pablo Escobar varsa o iş tamamdır Hocam. Onu da kadroya katın. Sistem kesin sizde.
Siciilya mafyası ile bağlantılarım var, ordan rus mafyasıyla bağlantı kurduk sistemi bize yollayacaklar Gfs mfs hikaye sistem bizde
Beni gece gece güldürdün Allah'ta seni güldürsün ?
O da güzel hikaye he kardeş .jpg
Şakayı da dozunda bırakalım ve gfs ye bakalım abiler
İtalyanlar vurdu gol oldu
Kim attı kim. Baggio mu?
Gfs teki o İtalya siklonu çokmu batıda kaldı yoksa bana mı öyle geliyor ?
bi tek ben mi komik bulmuyorum böyle şeyleri ?
Gattuso attı
Onda o yetenek yok reis. Takozun önde gideniydi.
300 küsür saatlerden getirdik 120 ye. Allah utandırmasın. İyi geceler ?️❤️?️
İyi geceler arkadaşlar bu aralar. Uykunuzu iyi alın haftaya aksiyon başlıyor uykusuz geceler sarı lamba takipleri basliyacak
İyi geceler arkadaşlar bu aralar. Uykunuzu iyi alın haftaya aksiyon başlıyor uykusuz geceler sarı lamba takipleri basliyacak
vay arkadaş adamlar ne teşkilat kurmuş sarı lamba nöbetçileri , İç Anadolu sorumlusu teşkilat bunlar. Bizim İtalya'da böyle bir organizasyon yok.
neyse ortalama daha iyi çıkacak. İyi geceler herkese(uyuyacağımdan değil,istesemde uyuyamam ?)
Hocam fazla heyecan yapmayın boşver akisina bırak
vay arkadaş adamlar ne teşkilat kurmuş sarı lamba nöbetçileri , İç Anadolu sorumlusu teşkilat bunlar. Bizim İtalya'da böyle bir organizasyon yok.
Sende bol bol yıldız sayarsin ??????
Hocam fazla heyecan yapmayın boşver akisina bırak
Heyecan tavan hocam. Ben göreceğimi gördüm. Umutlarım yeşerdi.