Ecmfnin bu ısrarı pek alamet degil
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
@Ren geyigi
Karayelci hocam diyorum forumumuza alışmanızı ve sizin de bu aile den olmanızı bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
Nao dan bahsetmistim baktim hic kimse ilgilenmemis emre abide bugun nao dan bahsetmis nao negatif olursa sistem italyanin.
-
Nao dan bahsetmistim baktim hic kimse ilgilenmemis emre abide bugun nao dan bahsetmis nao negatif olursa sistem italyanin.
Suan ne durumda eren
-
eps çok iyi gelmiş
-
pozitife egilim var nao da
-
- Resmi Gönderi
Suan ne durumda eren
Can abi atar
-
vay be benim mesajlarım silinmiş, benim için yasa çıkartmış forum yönetimi çok geri anti demokratik İtalya da böyle değil kınıyorum.
-
- Resmi Gönderi
vay be benim mesajlarım silinmiş, benim için yasa çıkartmış forum yönetimi çok geri anti demokratik İtalya da böyle değil kınıyorum.
:'D
Kanım ısındı sana
-
İtalya forumlarında ağlamaya davet ediyorum sizi ??
-
- Resmi Gönderi
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
-
Sinan Başkanım bi Telegram grubu mu kursak ? video paylaşımları vs için. malum forum içi video paylaşmak sıkıntı olabiliyor.
-
Hadi bakalım mgm bekleme saatine geldik
-
Hadi bakalım mgm bekleme saatine geldik
Umduğumuzu görecekmiyiz bakalım bana göreceğiz gibi geliyor Sibirya kökenli sistemlerde genelde koyuyor uzun vadede
-
- Resmi Gönderi
Sinan Başkanım bi Telegram grubu mu kursak ? video paylaşımları vs için. malum forum içi video paylaşmak sıkıntı olabiliyor.
Kurulmuştu sonra yeterli ilgiyi görmeyince kapatıldı. Telegram grubuna görsel atmak istiyorsanız MeteoTR'nin grubunu kullanabilirsiniz. Komşularımız olur kendileri
-