- Resmi Gönderi
Sinan hocayı 2020 21 kış tahmininden dolayı kutluyorum ve saygı duyuyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan hocayı 2020 21 kış tahmininden dolayı kutluyorum ve saygı duyuyorum
Hocam şansımız yok diyorsun tamam ama geçen sene 8 Şubat sistemini biraz hızlı mı unuttunuz acaba ?
Böyle büyük bir sistem için dedim yanlış anlaşıldım sanırım
Ben bu çocuğa @SalihBey çok üzülüyorum garibim bir damperli kamyona kar yükleyip evinin önüne dökecem :'D
Evet millet az önce İstanbul a iniş yapmış bulunmaktayım bir ara karadenize de geçebilirim karın ilerleyen zamanlarında
Bayrak değişiminden anladık Doğu Karadenizi önermem . batıya gidersen istediğin karı görebilirsin :D
Sinan hocayı 2020 21 kış tahmininden dolayı kutluyorum ve saygı duyuyorum
Teşekkür ederim Eren cim inşaALLAH sen ve tüm ekip daha iyilerini yapacaksınız
Özet : Bol yağışlı serin ve soğuk bir kış mevsimi bizleri bekliyor üç tane godzilla diye sizlerin tabiri ile en az üç büyük sistem ve sistemler gelmesi olasılığı var
Dünya genelinde ekstrem kış koşulları mevcut bu sene uzatmadan yazdım eveleme geveleme olmadan herkesin anlayacağı şekilde yani bu sene özlem biter diyorum farklı ayrıntı gelirse konu içinde güncelleme yazarım elime sağlık Şubat ayıda çok güzel
7 Kasım dan bir not
Daha Çok GösterNAO negatif evrede ?
Bol yağışlı bir ay bizleri bekliyor.
AO negatif evrede ?
Negatif evre, soğuk havanın Orta Batı Birleşik Devletleri ve Batı Avrupa'ya girmesine izin verir, Ve yine yağışlı sistemler alırız.
Bize lazım olanda AO'nun pozitif evresi biraz kafasını yukarı kaldırsa düz mantık iyi bir sistem yakalama şansımız var AO da zaten pozitife doğru yükseliş gösteriyor bizde 850 pha da -8 soğuk salınımı görüyoruz.
AO Şubat ilk hafta dan sonra çok iyi konuma gelebilir .
Müsait olduğum kadarı ila eklemelerim gelecek madem öğrenici bir özelliklere sahipseniz ve okumayı seviyorsanız basit olarak anlatmaya özen ve gayret içinde devam.
Bu yazdıklarım sizlere sadece ip ucu asla ve asla tek başlarına efsane ve büyük sistem habercisi tahmini olmaz olamaz .!
15 Ocak dan bir yazı
Şubat ayının sert kış koşulları ile geçeceğine dair ip uçlarını Sinan usta gözler önüne sermiş.
Sinan baba bile kendine şaşırıyor :D
Sinan baba bile kendine şaşırıyor :D
Ne yapabilirim ki kendi başımı okşayıp kendimi mi seveyim EGO mu kasayım en güzeli şaşırmak , asist yapmak
Yer seviyesinin soğuk olması ,gelecek sisteme bir etki yapar mı
Evet
Lapa Lapa kar her yere yapışır
Sinan abi başarılarının devamını dilerim , Herşey gönlünce olsun abi
Sinan hocam bu görüntüleri ilk defa gördük peki bunun sizce olma ihtimalli nedir ? önümüzdeki güncellemelerin böyle göstermesine mi bağlıdır yoksa biraz utopik midir ?
Sinan abi başarılarının devamını dilerim , Herşey gönlünce olsun abi
Teşekkür ederim , Birlikte daha başarılı OLACAĞIZ
Sinan hocam bu görüntüleri ilk defa gördük peki bunun sizce olma ihtimalli nedir ? önümüzdeki güncellemelerin böyle göstermesine mi bağlıdır yoksa biraz utopik midir ?
Mükemmel bir soru , cevabı da MUHTEMELEN .