78. ve 79. Sayfalardaki sorularım görülmedi galiba
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Tahminsurmene aaa benim ne kötülüğümü gördün be reis..
-
- Resmi Gönderi
Doğu Karadeniz'den biri yokmu ?
Karadeniz Bölgesi konusunda çok var oraya bı göz atın isterseniz
-
Angora abii ??
-
- Resmi Gönderi
farkli inanis ve gorus lere sahip olmamiza ragmen gonullemizin bir olmasi neticesiyle bende sizlere katilmak isterim.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed
-
farkli inanis ve gorus lere sahip olmamiza ragmen gonullemizin bir olmasi neticesiyle bende sizlere katilmak isterim.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed
❤️
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ECMWF’nin nasıl gelebileceğine dair emareler var mıdır bilenlere sormak istiyorum. Yani hani öncesinde EPS vs. gibi bazı göstergelerden bahsediyorsunuz ya çoğu zaman şu anki görünüm bu noktada nedir?
Bilemeyiz hocam Akşamki GEM, UKMO ve GFS'ye benzeyebilir o da.
-
- Resmi Gönderi
Hocam sorularınızı göremedim bı etiketleyin beni isterseniz
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ECMWF’nin nasıl gelebileceğine dair emareler var mıdır bilenlere sormak istiyorum. Yani hani öncesinde EPS vs. gibi bazı göstergelerden bahsediyorsunuz ya çoğu zaman şu anki görünüm bu noktada nedir?
Bu arada ICON bozmuş deniliyor daha önce ne veriyordu ve ne şekilde bozmuş yani ülke geneli için mi bozmuş ya da bölge anlamında mı bozulma söz konusu? İkinci sorum da bozmuş hali ne veriyor? Moralim iyi GFS’den dolayı. ECMWF’den dolayı da iyi şu ana kadar ama işte bu ICON’dan bahsedilmesi beni biraz rahatsız etti umarım bu yalnızca önemsiz bir durumdur. Yarım saat sonraki ECMWF bence şu an hayati öneme sahip
-
Bilemeyiz hocam Akşamki GEM, UKMO ve GFS'ye benzeyebilir o da.
Teşekkür ederim
-
- Resmi Gönderi
Sinan etti bir cevap bişey diyemem diye onu gördüm ben
ECMWF nasıl olabilir demiştiniz
Baska Bilemedim ama.
Karadeniz bölgesinden arkadaş çok.Hatta sitemizin yarısından fazla belkide
-
- Resmi Gönderi
Poyraz ecm ve diğer sayısal modelleri önceden tahmin etmek çok zor eps daha sonra guncelleniyor icon modelide son 24-48 saat kala değerlendirmeye alabilirsiniz
-
Poyraz ecm ve diğer sayısal modelleri önceden tahmin etmek çok zor eps daha sonra guncelleniyor icon modelide son 24-48 saat kala değerlendirmeye alabilirsiniz
Teşekkür ederim
-
- Resmi Gönderi
kardan adam ben okudum msjlarini hatta ifadede biraktim. fakat bu konuda benden daha iyi cevap verebilecek hocalarimiz oldugundan. saygisizlik etmek istemedim
-
Whisper Doğrudur. Teşekkür ederim
-