Seninle ne alakası var. Model ne gösterirse onu paylaşıyorsun.
Sorun yok abim. Takılıyorum. Düzelecek inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSeninle ne alakası var. Model ne gösterirse onu paylaşıyorsun.
Sorun yok abim. Takılıyorum. Düzelecek inşallah
GFS sanki sistemi bir tık daha geç sokuyor ama soğuk etkisini de bir tık daha artırmış gibi. Hatta iç Anadolu tarafında siklon 995 mbar oluyor ki gerçekleşirse eğer İstanbul ve Marmara - batı Karadeniz çok yoğun kar ve tip alabilir. Ayrıca GFS sistemin ömrünü de biraz uzatmış. Sadece 13-14 şubat pek hareketli geçmiyor fakat 15-16-17-18 şubat tarihleri aksiyonlu olabilir. Şubat 16-19 arası sıcaklıkların en düşük değerleri görme olasılığının arttığı zaman dilimi olabilir. Zaten sistemin öncüsü 12-14 arasıdır. Yani sıcaklığı düşürerek mevsim normallerine düşürme atağı gibi algılıyorum naçizane. Esas soğuk hava atağının 15-20 şubat tarihleri arasında olması kuvvetle muhtemel. Ancak kesin değil elbette. Sonuçta günler var daha.
Ya Salih bir dur be kardeşim
bende yarından sonrayı izliyorum Manhattan adasına 70 metre kar yağdı
Son güncellemelere verdiğim tepki ektedir.
buz devri oldu İzmire yine de kar yağmadı :D
Benim anlamadigim model bukadar kotuyse kar haritasin nasil iyi cikiyor
Model kötü değil pazar günkü yağışları belli miktarda kısmış sadece
CAN hocam bu yağışlarda ki kısılma Bursa'yı İstanbul kadar etkiler mi?
Takılmayalım bunlara bunun yarın akşamı var
Daha GFS showu var
Hayırlı geceler diliyorum uyku stoğuna devam
Hangi model kötü Türkiye ye geldim daha valla alırım uçak parasının forum yöneticilerinden bize böyle birşey söylenmedi
Model kötü değil. Birkaç gün önceki hayali - 18 ler - 20 ler modelde yok diye kötü zannediliyor.
Model kötü değil. Birkaç gün önceki hayali - 18 ler - 20 ler modelde yok diye kötü zannediliyor.
Hayali olmasinin sebebi nedir ya da turkiyeye - 16 giremez mi
Arkadaşlar, beklentilerimizi yükseltip bir model diğerlerinden farklı çıkınca moralimizi bozmayalım. Birşeyler geliyor ama az ama çok! Boş yere isyan etmeye gerek var mı? Takip edelim, günü gelince tadını çıkaralım
Hayali olmasinin sebebi nedir ya da turkiyeye - 16 giremez mi
Şartlar oluştuğunda tabiki girebilir. Hayali olmasının sebebi EPS ve GEFS bu denli soğukları hiç desteklemedi.Ayrıca modeller uzun vadelerinde tepki siklonlarını tam olarak çözemezler vade yaklaştıkça ortaya çıkar. E haliyle işin içine siklon girince törpülenmeler meydana geliyor.