sıcak cıktı ne demek
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
-8, -9 girdiğinde örnek olarak mesela verdiği yarım metre kar yağacak ama bir yandan eriyecek dolayısıyla örtü kalınlığı ne kadar yağarsa yağsın istediğimiz seviyenin altında kalacak demektir. Soğuğun düzeyi bu açıdan çok önemli
-
sıcak cıktı ne demek
En kötü senaryo. Senaryolar arasında en sıcak olanı.
-
Şükürler olsun sıcak çıktı olduğu için
-
En kötü senaryo. Senaryolar arasında en sıcak olanı.
anladım teşekkürler
-
sıcak cıktı ne demek
Modeller 1 senaryoya bağlı kalmıyor ve olabilecek tüm ihtimalleri göstermek için senaryolar türetiyor ecmwfin 51 senaryosunun ortalaması ana çıktıya göre bize daha fazla soğuk hava veriyor. Bu yüzden ana çıktıya sıcak çıktı diyoruz
-
Yarın belkide şok geçireceğiz unutmamak lazım Sibirya güçlenerek gelirmiş Yarın ola hayır ola
-
UsTaD daha kısa öz ve anlaşılır anlatmış tecrübe işte
-
- Resmi Gönderi
sıcak cıktı ne demek
Onlarca senaryo var modellerin yürüttüğü. Arasından seçilen soğuk öngören veya sıcak öngören veya Orta halli bir sistem öngören senaryolar var.
Söyle gelirse böyle gider ve böyle biter gibi varsayım da diyebiliriz.
Bu akşam ecmwf bir sıcak senaryo işlemiş onun gidişatını da bizlere sunmuş.
-
Twitter felaket dökülüyor resmen. Herkes isyanlarda sistem çöp oldu kuş oldu bitti gibi :-D
-
- Resmi Gönderi
Twitter felaket dökülüyor resmen. Herkes isyanlarda sistem çöp oldu kuş oldu bitti gibi :-D
Sallama yuvarlama etmişler.
Anlik bakmamak lazım.
-
Şu hemen biraz olumsuzluk olduğunda sistem kuş oldu, çöp oldu gibi lafları hiç sevmiyorum. Bir sormak lazım nereden biliyorsunuz çöp olduğunu diye
-
sıcak senaryo olduğu o kadar belliki... gencler arkanıza yaslanin ve gelmekte olanın hazzını yaşayın.
Ne dedik bakmayın burda üye olduğumuza yeni kayıt oldukta ondan
-
Çekirdek daha iyi oluyor abI'm
sağlığım için de belki çekirdeğe yönelmeliyim
-
Hocam akşam akşam iyi güldürdün beni Allah ta seni güldürdün ??
en kötü günümüz böyle olsun Angora bey
-