Son nokta nezaman konulur yarıni beklememiz gerekicekmi
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Cuma günüde kar ihtimali var
-
paralel kar haritasi var mi ?
-
Sinan Hocam sisteminin ana kısmının girişinde sorun gözükmüyor değil mi? Yani Pazar günü
-
Hocam gfs modeli ve windy uygulaması aydına pazartesi için kar vermiş birikim olabilirmi?
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam sisteminin ana kısmının girişinde sorun gözükmüyor değil mi? Yani Pazar günü
Şimdilik bir sorun yok
-
Bir de ben bir şey sormak istiyorum malum hafta sonu sokağa çıkma yasağı var ve Pazartesi gününe büyük bir aksilik olmazsa yoğun kar yağışı ve birikimiyle uyanacağız. Dolayısıyla belki de bir hafta çoğu yerde dışarı bile çıkılamayabilir diye düşünerek bugün ve yarın bireysel anlamda tedbir almamız gerekir mi bu konuda uyaralım mı yakınlarımızı? Bu noktada düşünceleriniz nedir?
-
Bu gogle hava durumu gerçeklik payı varmı
-
Bence var
-
- Resmi Gönderi
Bir de ben bir şey sormak istiyorum malum hafta sonu sokağa çıkma yasağı var ve Pazartesi gününe büyük bir aksilik olmazsa yoğun kar yağışı ve birikimiyle uyanacağız. Dolayısıyla belki de bir hafta çoğu yerde dışarı bile çıkılamayabilir diye düşünerek bugün ve yarın bireysel anlamda tedbir almamız gerekir mi bu konuda uyaralım mı yakınlarımızı? Bu noktada düşünceleriniz nedir?
Bunlar sakıncalı şeyler yorum yapmak bize düşmez biz sadece havaya bakarız
-
- Resmi Gönderi
İlikci arkadaşlar için son sıcak gün tadını çıkarsınlar haftaya her yer
-
- Resmi Gönderi
İlikci arkadaşlar için son sıcak gün tadını çıkarsınlar haftaya her yer
-
Accu weather değil de the weather Channel çok iyi tahmin konusunda öneririm
-
-