- Resmi Gönderi
Yani Can abinin demesine göre Salih mart sonuna kadar kar hadi iyisin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYani Can abinin demesine göre Salih mart sonuna kadar kar hadi iyisin
Abi kızmasın -32 gördüm
Çok sancılı bir sistem oluyor
CAN hocam artik iconu dikkate almalı miyiz , yoksa daha erken mi ki
CAN hocam artik iconu dikkate almalı miyiz , yoksa daha erken mi ki
Yarın akşam bakarız
Yarın akşam bakarız
Cumartesiden pazar gününe geçişte yağmur mu görürüm kar mı Kocaeli gölcüğün güney kesimlerimlerindeyim can abi bir de değerlendirmen ne zaman
kar haritasına bakıyorum,çok güzel,şükürler olsun ??
şubat ayı lodoslanda devam edebilirdi
Konuşan resim dedikleri şey bu olmalı yooğ ***** ????
CAN abi GFS KÖTÜ geldi gibi soğuklar ve yağış azalmış. Sanki düzelirmi sence. Gece ve sabah.
CAN abi GFS KÖTÜ geldi gibi soğuklar ve yağış azalmış. Sanki düzelirmi sence. Gece ve sabah.
Düzelmez sistem çöp Mars'a kaçtı
john Snow herkes Game of Thrones seyretmiyor bu ülkede. Yöneticilerin kararları ve mesaj silme gibi işlemler keyife göre yapılmamaktadır. Ortamın huzurunu bozmamak için yapılmaktadır. Ayrıca kural çiğnediğinizi unutmayın bu dediklerinizle.
Madde 10:
Yönetim Ekibi forum içerisindeki huzurdan ve düzenden sorumludur. Yönetimdeki arkadaşlarımızın yaptıkları da tamamen düzeni ve huzuru koruma amaçlıdır. Kendisine uygulanan bir yaptırımdan (mesaj silme, uzaklaştırma tarzı) dolayı ekip üyesinden hesap sormaya veya ekip üyesini linçlemeye başlayan insanların sitemizde yeri yoktur.
Arkadaşlar merhaba. İnşallah bu akşam ECMWF sistemi daha güçlü yapacak. (İçime doğdu) Paylaşım bende umarım uğurlu gelir elim. Tek istediğim ( ) leri eksik etmeyin. Destek vermeniz benim için önemli Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. İnşallah bu akşam ECMWF sistemi daha güçlü yapacak. (İçime doğdu) Paylaşım bende umarım uğurlu gelir elim. Tek istediğim ( ) leri eksik etmeyin. Destek vermeniz benim için önemli Teşekkürler
Sana Güveniyorum o sistemin canavar hali gelsin inşallah.
Sana Güveniyorum o sistemin canavar hali gelsin inşallah.
Teşekkürler abi. Tek istediğim ülkemin her tarafı kar yağışına doysun. Havalar nasıl olursa olsun, Havamız güzel olsun İnşallah
CAN abi cm tahminin ne zaman. En azından ilk siklon için tahminde bulunma zamanı geldi bence