- Resmi Gönderi
yağış radarı önerebilirmisiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyağış radarı önerebilirmisiniz
yağış radarı önerebilirmisiniz
MGM
teşekürler
teşekürler
Rica ederim.
arkadaslar bir fikri olan bilgilendirirse sevinirim bu sistemde tipi etkili olur mu?
Izmir aydin mugla mecburen isyan etcek
Orası kader mecbur. Coğrafya kaderdir
CAN abi kötü bir şey etmedim neden banlıyorsun beni
@Yusufff diğer yöneticilerin ısrarı üzerine bir şey yapmayacağım ama bir kere bile benim adımı ağzına aldığını görmeyeyim bundan sonra. Senin bencilliğine ve pişkinliğine benim de cevabım bu. Teşekkürler.
arkadaslar bir fikri olan bilgilendirirse sevinirim bu sistemde tipi etkili olur mu?
nereyi sorduğunu bilmeden insanlar nasıl yorum yapabilir
Hocam profilinize konum bilgilerinizi yazıp bölge konularından sormanız daha doğru olur bu soruları
Hocam profilinize konum bilgilerinizi yazıp bölge konularından sormanız daha doğru olur bu soruları
Cok ozur dilerim istanbul adina soruyorum
Ne bencilliği pişkinliği abi ya sabahtan beri soru sormaktan yoruldum azıcık kendi üyeni düşünsen benimle ilgilenirdin. Neyse kapansın konu buraya kadar
Ne bencilliği pişkinliği abi ya sabahtan beri soru sormaktan yoruldum azıcık kendi üyeni düşünsen benimle ilgilenirdin. Neyse kapansın konu buraya kadar
Kardesim senden önce ben sordum orda zaten vardı nezaman soru cevap yapacağını söyledi can abi geri sayfalarda var şu güzel günlerde heyecanla hata yapiyoz ama bence heycanimiza yenik düşmeyelim
Özele bak Yusuf.
CAN hocam bu ecmwf sıcak senaryo muydu ?