- Resmi Gönderi
CAN hocam bu ecmwf sıcak senaryo muydu ?
Tam olarak değil, arada sıcağa kaydı arada ortalama ile aynı gitti.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAN hocam bu ecmwf sıcak senaryo muydu ?
Tam olarak değil, arada sıcağa kaydı arada ortalama ile aynı gitti.
@Yusufff İstanbul konusuna Kocaeli'yi sorarsan eğer cevap neden versin
Bu akşam bu konu bayağı gergin okurken insanın içi kararıyor...
Arkadaşlar bu sistem döneminde tüm yöneticiler yorumcular tahminciler çok yoruldu...
Bence bı süreliğine sorularımıza ara verelim en azından bu gerginlik ortadan kalkar.
Hayırlı forumlar diliyorum
ayıptır sorması biz platformda üyelikten nasıl yükseliyoruz söyleyebilecek biri var mı
Ben buradayım
-39 Çekirdekli
ayıptır sorması biz platformda üyelikten nasıl yükseliyoruz söyleyebilecek biri var mı
Hs puan kazanarak
Ben buradayım
-39 Çekirdekli
Hocam akustik bu sistem mi
Puanınız arttıkça üyeliğinizin kademesi de artar. Mesaj attıkça beğeni topladıkça puanınız da artar
CAN hocam çok merak ettiğim bir konu kaç yaşındasınız sorması ayıptır?
CAN hocam çok merak ettiğim bir konu kaç yaşındasınız sorması ayıptır?
59 hocam
Kesinlikle katılıyorum. Gerilmeye tartışmaya hiç gerek yok. Üzmeye de üzülmeye de gerek yok. Önemli bir sistemin artık arefesindeyiz. Ve ana modeller soğuk ve yağış konusunda bazen bazılarımızı bir miktar geriyor olabilir kabul ediyorum. Herkesin de kendine göre haklılığı vardır. Ama gerçekten yorulduk özellikle zihin olarak. Bu durum bazen sözlerimize de yansıyabiliyor ama hiçbirimiz nezaket ortamının bozulmasına sebep olmadan hareket etmeliyiz. Bence bu saatten sonra çok da takmayın artık şöyle mi gösterecek böyle mi gösterecek diye. Sistem ana hatlarıyla belli artık ve görüntü gerçekten güzel. Olumlu bakalım. Gelenin farkında olalım. Kıymet bilelim. Arkadaşlar belki de bundan bir 10 gün sonra bir efsaneyi geride bırakmış olacağız ülke geneli için. Emin olun hepsini yaşayacağız ve bitecek. Hatırası kalacak. Olmazsa da yine üzülmeyin dünyanın sonu değil. Birbirimizi kırmadan saygıyla devam edelim ve bence de biraz ara verip dinlenmeye beklemeye geçelim artık
59 hocam
Hocam enerjiniz çok yüksek ben sizi cidden 24 yaşında falan sanıyordum
Hocam enerjiniz çok yüksek ben sizi cidden 24 yaşında falan sanıyordum
Belki 39 da olabilirim ama ruh halime göre değişiyor :D
Belki 39 da olabilirim ama ruh halime göre değişiyor :D
Ben seni liseli bilirdim