- Resmi Gönderi
#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun
ÜLKEMİZ UZUN SÜRE SOĞUK VE YAĞIŞLI BİR SÜRECE GİRİYOR. BİZLER KAR YAĞIŞININ KEYFİNİ ÇIKARTIRKEN SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYALIM. Evlerimizin önlerine(kar almayacak köşeler) ufak kablarda su ve yiyecek koyalım, düzenli olarak kontrol edelim.
ÜLKEMİZ UZUN SÜRE SOĞUK VE YAĞIŞLI BİR SÜRECE GİRİYOR. BİZLER KAR YAĞIŞININ KEYFİNİ ÇIKARTIRKEN SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYALIM. Evlerimizin önlerine(kar almayacak köşeler) ufak kablarda su ve yiyecek koyalım, düzenli olarak kontrol edelim.
Özelikle kuşlar için cam mermerlerine bugday ekmek bırakalım. Bu hava koşullarında uçma şansları azalıyor.
Kar kovalarken bunları düşünen bir grubun içinde olmaktan onur duyuyorum.
Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.
Hayırlı geceler ailesi
CAN hocam hani ECMF de bişey vardı ve mesela yarın sabah nasıl çıkacağını az çok anlaşılıyordu. GFS de de öyle bişey varmı Hocam. Mesela şuna bakıp işte yarın sabah şöyle çıkar. Gibi hayırlı geceler Ailesi.
CAN hocam hani ECMF de bişey vardı ve mesela yarın sabah nasıl çıkacağını az çok anlaşılıyordu. GFS de de öyle bişey varmı Hocam. Mesela şuna bakıp işte yarın sabah şöyle çıkar. Gibi hayırlı geceler Ailesi.
Yok hocam GFS anadan doğma çocuk gibi her verisi ortada. Ücretli veri yok.
Yok hocam GFS anadan doğma çocuk gibi her verisi ortada. Ücretli veri yok.
Peki Hocam. Bu güncelleme sence sabaha düzelicekmidir.
Peki Hocam. Bu güncelleme sence sabaha düzelicekmidir.
Şaka mı yapıyorsun?
Şaka mı yapıyorsun?
Hayır Hocam soru soruyorum? Sabaha düzelirmi.
Hayır Hocam soru soruyorum? Sabaha düzelirmi.
Ne bozuldu da düzelsin kardeşim 1 metre kar vermiş söyle bakalım bana :D
bence uykusu gelmıs arkadasımızın.yanı akdenız kusagı bır ulke oldugumuzu unutmadan beklentıye gırelım arkadaslar her zaman
Güzel şeyler var arkana yaslan keyfine bak
Düne kadar kıs bitmisti şimdi 1 metreyi sorgular olduk ne diyim 15 cm olsun benim olsun yeter
Ne bozuldu da düzelsin kardeşim 1 metre kar vermiş söyle bakalım bana :D
Hocam ayın 17 den sonra önceki güncellemelere göre bozulma var soğuk ve yağış konusunda. Yani demek istediğim 20-21 kalıyordu şimdi çok erken çıkıyor ülkeden. Hocam. Sabah odüzelirmi.