- Resmi Gönderi
@Whisper günaydın kral
Günaydınlar abim sana ve Herkese.. Hayırlı Cumalar olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Whisper günaydın kral
Herkese hayırlı cumalar.. bol bol ŞÜKREDİP dua etmeyi unutmayınız.. Hayırlı forumlar.
Hayırlı cumalar .Umut var oldukça yeni başlayan her gün güzeldir
Herkeze hayirli cumalar
Herkese hayırlı cumalar.. bol bol ŞÜKREDİP dua etmeyi unutmayınız.. Hayırlı forumlar.
Hayırlı cumalar .Umut var oldukça yeni başlayan her gün güzeldir
Herkeze hayirli cumalar
Hayırlı Cum'âlar ??
Yabancı, amatör meteoroloji tutkunu abimiz Türkiye'ye uyarılarda bulunuyor. Özel mesajlardan takipçilerine de uyarıda bulunmuş. Çok soğuk ve kar olacağını söylüyor.
Screenshot_20210212-001401.pngScreenshot_20210212-122341.pngScreenshot_20210212-122410.pngScreenshot_20210212-122410.pngScreenshot_20210212-122410.pngScreenshot_20210212-122300.png
Dünya bizi konuşmaya başladı
:'D
Yabamcı amatör meteoroloji tutkunu abimiz Türkiye'ye uyarılarda bulunuyor. Özel mesajlardan takipçilerine de uyarıda bulunmuş. Çok soğuk ve kar olacağını söylüyor.
Hocam fotoğraf atarken tam boyutlu resime tıklarsanız daha kaliteli gözükür ben mesajınızı düzenledim
Yabamcı amatör meteoroloji tutkunu abimiz Türkiye'ye uyarılarda bulunuyor. Özel mesajlardan takipçilerine de uyarıda bulunmuş. Çok soğuk ve kar olacağını söylüyor.
Eline sağlık abim,bilgi haber önemlidir.
Allah afetinden korusun.
MGM İstanbul'a yoğun kar ikonunu çaktı ??
Sırada kırmızı uyarılar var mgm den ?
Turuncu garanti. Kırmızı gelir mi bakalım
Valla CAN ben şaka maka rekor kovalıyorum konumum da? dekler müthiş iş çıkaracak
Sırada kırmızı uyarılar var mgm den ?
gelir mi hocam kırmızı baya ekstrem durumlarda koyuluyor biliyorum