Şahsen ben de turuncu uyarıyı kesin bekliyorum çünkü geçen 16-17 Ocak sisteminde de turuncu uyarı vermişlerdi. Bence bu garanti turuncu uyarı hatta kırmızı bile olabilir. Ama şunu söyliyim kırmızı uyarıyı daha önce görmedim olursa biraz ürkerim açıkçası
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Bencede artık modellerin bir anlamı yok çok yakın vadede mgm nin yapacağı uyarılar VS. Kaale almalıyız
-
Yalnız MGM baya ihtiyatlı hareket ediyor bu sistemde benim gördüğüm. Genelde temkinli yaklaşırlar orası doğru ama bu sistemde ekstra temkinli yaklaşıyorlar gibime geliyor. Ama bence onlarda potansiyelin farkındalar gün gün gidecekler uyarı ve detaylarda diye düşünüyorum. Haklılar elbette
-
rahatlayın arkadaşlar artık,
herkese bol karlı keyifli günler dilerim ciao ciao
-
-
Burada oluşacak dek bantları
-
GFS 384. saatte ne yapmış öyle!!! Tövbe bismillah
-
- Resmi Gönderi
Sitemizin Sihirli kutusu aramıza katıldığından beri iyi niyetli sihirleri ile mi sistemleri alıyoruz acaba ?
O yüzden çoğu mesajlarına şaşkınlık ifadesi atıyorum !!!
Pandora anlamı = Antik Yunan efsanelerinde geçen ve içinde kötülüklerin bulunduğuna inanılan sihirli kutu.
Bizde iyi içinde güzellikleri bulunduran PANDORA ya sahibiz.
Sitemizin mücevheri bu arada !!!!!!!!!
-
- Resmi Gönderi
Şükürler olsun yorucu bir haftayı ve en yorucu günüm olan mübarek CUMA günümüzü kaza bela olmadan atlattık sayılırız bugün yoğunluk yüzünden aktif olamadım .
Nerede kalmıştı -32
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkan bende bir değerlendirme isterim
-
- Resmi Gönderi
Sinan Baskan 20 sinden sonra hakkinda bilgilendirme isteriz büyük bir sistem geliyor gibi?
Ben şimdi gelen sistemi yaşamaya davet ediyorum seni , gelirse gelir sistem az çok yazdık dedim ya ben ay sonu sistemine hayran kaldım ama daha kesin olan bir durum yok arada gönlümüz hoş olsun diye çıkıyor modellerde
Salih
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sinan başkan bende bir değerlendirme isterim
Enişte sen dur zaten ortalık karışık
-
-
5 günlük;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -