Angora abim ayın 21 inde gelen Afrika altında mangala götüreyim ? ??
Aga bir şey sorucam telegramdaki de sen misin?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAngora abim ayın 21 inde gelen Afrika altında mangala götüreyim ? ??
Şükredenler kazanacak
Angora abim ayın 21 inde gelen Afrika altında mangala götüreyim ? ??
bayılırım nede olsa doblocu enişte olmak kolay mı ?
Sistem yaşanırken bile değişimler olabilir. Artık eskisi gibi son 72 saat kala her şey net kesin şöyle olacak denilemiyor bunu her güncellemede görüyoruz. Yani kısa vade de olsa değişebiliyor. Genel durum iyi memnun olmak lazım ama daha iyisi olabilir mi evet olabilir. Dediğim gibi artık sistemi yaşamaya başlamaya 24 saat kalmış olmasına rağmen yarın sabahki kar haritası şu olur diyemiyoruz. En azından ben kendi adıma diyemiyorum. Ama sonuçta birçok yer az veya çok kar alacak. Kimi yerler belki rekora yürüyecek bilemeyiz. Ama dediğim gibi bu akşamki modeller ışığında söylüyorum daha iyisi olabilir. Yanlış anlaşılmasın şükür ediyorum ben. Ama daha fazlası da teknik olarak mümkündü. Ya da mümkün
Valla bana sıcak gelmiyor ter içerisinde bayılıyorum.
Şöyle soğuk ve yağış olsa fena olmaz aslında
Enişte gelde bir ara Uludağ çıkalım 4 umuz sen ben Castiello68 CAN
@SalihBey
Sen sucuk yaparsın dobloyuda ağacın altına çekeriz topta alırız piknik mangal keyif valla iyi olur
CAN hocam semih hocam konu açıkçak mı
Enişte gelde bir ara Uludağ çıkalım 4 umuz sen ben Castiello68 CAN
Daha Çok GösterHocalarım, İzlanda tarafından kopan bu AByi destekleyen başka model çıktıları var mı? (Bu ECMWF 12z) Sanki GFSdeki 2. ab (ayın 18i civarında Karadeniz'de olan) de aynı şekilde geliyor? Yoksa? Model yorumlama konusunda yeniyim de, emin olamadım; fikirleriniz nelerdir?
Valla o olasılık zor o sıralar azor yüksek basıncı ile iskandinav yükseği sırtı var. O bahsettiğiniz ab azor baskılıyıcı gibi duruyor. Kardenize gelme durumu yok.
Herkese Hayırlı Geceler Castiello68 Hayırlı olsun kardeşim yeni rütben.
Şimdi baktım modellere ne olmuş öyle? Birileri sabote etmiş olmalı, inanamıyorum ... neyse , hayırlısı Allah ‘tan.
Herkese Hayırlı Geceler Castiello68 Hayırlı olsun kardeşim yeni rütben.
Allah razı olsun ❤️
Arkadaşlar burada güldüğüme bakmayın.
Kaç gecedir gfs gece güncellemesi son bulduktan sonra yatağımda yorgan altına girip ağlıyorum..