Bu sisteme burun kiviranlara
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Dunya düzdür desinler inanirim izmire kar var derler inanmam
??
-
Arkadaşlar burada güldüğüme bakmayın.
Kaç gecedir gfs gece güncellemesi son bulduktan sonra yatağımda yorgan altına girip ağlıyorum..
Niye la
-
-
-
ya sinirim bozuldu ben siteyi kullanmıcam bir müddet hesabimi silmeyin seneye kasimda gelirim
Elveda
gorusmek uzere salih
-
- Resmi Gönderi
ya sinirim bozuldu ben siteyi kullanmıcam bir müddet hesabimi silmeyin seneye kasimda gelirim
Elveda
biz buralarda olacagiz. ne zaman isterseniz buyurun.
-
Ümit edip kalbimin kırılmasından yoruldum..
Kurumuş boğazım
-
- Resmi Gönderi
-
İstersen bu akşam ben guncelleyeyim Castiello68
-
CAN Hocam ECMWFnin hala hafif bi batılama ihtimali varmıdır sizce
-
Aklıma ne geldi biliyor musunuz. Şöyle bir şey hayal ettim internet yok, modeller yok, yalnızca televizyonlarda üç günlük sıradan tahminleri görüyoruz. Bunu bir hayal edin. 87 yılındaymışız gibi. O zaman neyle karşılaşacağımızı bilemeyeceğimiz için kar sürpriz olmuş olurdu ve belki de onun heyecanı ve mutluluğu daha farklı olurdu. Ama şimdi günde kaç defa her şeyi takip edebiliyoruz ve en olumluyu da görüyoruz sonra o en olumlu biraz olumsuz olduğu zaman mutsuz oluyoruz. Yani bahsettiğim zamanlarda olduğumuzu düşünsek belki daha çok mutlu olucaz. Demek istediğim şu ki aslında 20 cm kar iyi bir kardır. Ama biz modellerde örnek olarak söylüyorum 60 gördük diyelim, 70 gördük diyelim sonra da son gün 25’e düştü diyelim. Mutsuz olmuş oluyoruz. Ama hiç o rakamları görmeseydik direk hep 25’i gösterseydi bu sefer o 25’e sevinecektik. Yani demem o ki olay psikolojik. Modellerin bizim beklentilerimizi besleyip sonra da mamayı kesmesi gibi. Mızmızlanıyoruz sonra. Kimseye kızmıyorum çünkü ben de bazen duygularıma yenik düşüyorum
-
- Resmi Gönderi
CAN Hocam ECMWFnin hala hafif bi batılama ihtimali varmıdır sizce
Bilemeyiz model takibi yapacağız
-
CAN hocam insta var mı?
-
biz buralarda olacagiz. ne zaman isterseniz buyurun.
2 saate yazar. Can hocam izmire kar var mi ? Efsane semih merhaba hocam bugün paylaşım yapacak misiniz ? Cevap verirseniz sevinirim. Off hep böyle yaa. Berbat barbat berbat. (Mizah amaçlıdır yanlış anlama lütfen ?)
-