- Resmi Gönderi
Pekii bu kar cıvık olur mu erime olur mu yağış durduğunda
Ahiret sorusu yemin ederim nerden bilelim senin kapının önündeki kar erirmi erimezmi yaşayıp gör işte
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPekii bu kar cıvık olur mu erime olur mu yağış durduğunda
Ahiret sorusu yemin ederim nerden bilelim senin kapının önündeki kar erirmi erimezmi yaşayıp gör işte
CAN hocam penceremin önüne kaç cm kar yağar ona göre dısarı çikıp çıkmayacagima karar verecem
CAN hocam penceremin önüne kaç cm kar yağar ona göre dısarı çikıp çıkmayacagima karar verecem
Hocam damının üstüne 4.3 cm kar tutar ona göre plan yap sen :D
Birisi erime olur diyor birisi tutar diyor biri sıcak cephe Yüzünden akşam sıcaklık yükselir diyor biri tam tutar hiç sıkıntı olmaz diyor her kafadan ayrı ses kime inanacağımı şaşırdım
Hayırlı günler
Haftasonunuz (ne kadar evde olsakta) güzel geçsin.
Hayırlı günler hoşgeldiniz
Birisi erime olur diyor birisi tutar diyor biri sıcak cephe Yüzünden akşam sıcaklık yükselir diyor biri tam tutar hiç sıkıntı olmaz diyor her kafadan ayrı ses kime inanacağımı şaşırdım
Kimseye inanma aç radarı yap sıcaklık takibini anı yaşa güzel kardesim başka yerlerden duyduğun bilgileri getirip burda bizi sınama
Birbirimize takilmayalim abiler.
o daha kolay :D
Hocam damının üstüne 4.3 cm kar tutar ona göre plan yap sen :D
Sagol hocam evde kartopu oynamak gibi hayalim var :D
Kısa bir özet geçsin birisi pazartesi in olayına susayım?
Sistem klasik sisteme evrildi. İzlanda uyuzu yüzünden Azor yükseği giderek baskılanıp doğuluyor ve sistemin ömrünü de kısaltmış oluyor. Ayrıca aynı Azor yükseği İskandinavya ile bağı kopuk olduğu için daha kuzeyimizdeki -40 -45 derecelik en soğuk çekirdeği bize yaklaştıramıyor. Ve bu da sistemde soğuma gücünü azaltıyor. Ve sistemin giderek heyecanını kaybetmemize sebep oluyor. Bu sistem Avrupa tarafına gitseydi emin olunuz 850 hpa da -25 lik grandyanla giriş yapardı.
Birbirimize takilmayalim abiler.
Benim için,üzüntülü olan bir görüntü ağlama sebebi olabilir, bir başka kişiye ise sadece donuk bir görüntü olabilir.Yani o kişi etkilenmez.
Herkesi Allah farklı yaratmıştır,ruh hallerimiz bambaşkadır.
Kimse benim gibi veya bir başkası gibi olamaz.
Bu yaşta kar yağınca bahçeye çıkıp "işte bu "diye bağırmış bir adamım.
Belki de bunu bir küçük çocuk bile yapmaz.
Her yazılanı bize yazılmış gibi algilamayalim.
Sorunun muhatapları zaten cevaplıyor.
Tüm ailesine hayırlı günler dilerim
Kısa bir özet geçsin birisi pazartesi in olayına susayım?
Bölge konunuza yazın. Sorumlumuz gerekli cevabı yazar, okursunuz. Balkonunuza yağacak karı bilmemizi istemeyin. Artık radar takibi yapın, anlık uyarıları takip edin.
Sistemde zayıflama olacak. Muhtemelen de özellikle sıcaklık beklentilerden biraz daha yukarıda olacaktır. Bu yüzden de yağacak karın tamamı yere yapışmayacak ve bir bölümü elbette sulu kar şeklinde olacaktır. Ve buna paralel olarak da beklentilerimizin altında kar kalınlıkları olması büyük olasılıktır.
GEM ve GFS arasında bence hâlâ daha çok fark var. Bu fark GEM'in birşeyler gördüğünü veya gözden kaçırdığını gösteriyor. Unutmayın sistem çok oynak her an herşey olabilir bu sistemde.
GEM:
GFS: