- Resmi Gönderi
CAN galeri üzerinden nasıl resim atıyorduk buraya?
Hocam en uçta kalan Galeri seçeneği ile Galerideki bir fotoğrafı mesaja ekleyebilirsiniz.
Mavi okla işaretlediğim ise Bağlantı yoluyla görsel eklemeye yarar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAN galeri üzerinden nasıl resim atıyorduk buraya?
Hocam en uçta kalan Galeri seçeneği ile Galerideki bir fotoğrafı mesaja ekleyebilirsiniz.
Görüntü yollayamıyorum kaldırıldı mı bu özellik
Görüntü yollayamıyorum kaldırıldı mı bu özellik
Az üstte bahsedildi hocam daha birkaç mesaj önce yazdım?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam en uçta kalan Galeri seçeneği ile Galerideki bir fotoğrafı mesaja ekleyebilirsiniz.
Mobilde ise sağdaki galeri, soldaki bağlantı yoluyla eklemeye yarar.
CAN abi bende 2. Galeri simgesi yok sadece bağlantı yolu ile resim atma kısmı var.
CAN abi bende 2. Galeri simgesi yok sadece bağlantı yolu ile resim atma kısmı var.
Bilgimiz dahilinde. İlgileniliyor.
Kemal bizde de aynı sıkıntı var bakalım.
Ona bakıcak şimdi bizdede böyle bir sorun var
Geldi 2. Simge
2. Simgenin gelmesi için foruma albüm yüklemeniz gerekiyor. Albüm oluşturup foto yükledim geldi.
18,300 Attachments
4.15 GB
1,463,549 Downloads
SİL SİL BİTMİYOR METEOCİEL ARŞİVİ OLMUSUZ
:D:D:D
Arkadaşlar galeriye bir yükleme yapmadığınız sürece ikinci simge gelmez.
GALERİ ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR ?
ARKADAŞLAR SİTEDE EK DOSYA YÜKLEME ÖZELLİĞİNİ KULLANIRKEN BUNDAN SONRA GÖRSELLERİNİZİN EN GEÇ 1 AY İÇERİSİNDE SİLİNECEĞİNİN FARKINDA OLUN.
SİLİNMESİNİ İSTEMİYORSANIZ https://imgyukle.com ve https://hizliresim.com ÜZERİNDEN VEYA SİTEMİZDEKİ GALERİ ÜZERİNDEN RESİM YÜKLEMESİ YAPABİLİRSİNİZ. BU GÖRSELLER SİLİNMEMEKTEDİR.
EK DOSYA OLARAK YÜKLENEN DOSYALAR SUNUCUYA YÜK OLDUĞUNDAN BÖYLE BİR İŞLEM YAPILMASI GEREKİYOR.
ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
NOT: Az önce yapılan açıklama revize edilmiştir. Ek dosya özelliği kullanılabilir ancak farkında olarak kullanın.
Arkadaşlar Emre Temur hocamızın yeni videosunu izleyebilirsiniz.