o ECMWF güncellemesinde ayın 23 ünde duran şeyin bize gelme ihtimali ne
Bu arada akşam ki GFS güncellemesi öneme bindi bence o 23 ünde bekleyen şey için yani benim için önemli :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturo ECMWF güncellemesinde ayın 23 ünde duran şeyin bize gelme ihtimali ne
Bu arada akşam ki GFS güncellemesi öneme bindi bence o 23 ünde bekleyen şey için yani benim için önemli :'D
KARAMAN'da
Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmi ve özel ilkokullar, ortaokullar ve imam hatip ortaokullarının bütün sınıf seviyeleri, bu okulların bünyesindeki anasınıfları ile taşıma kapsamında bulunan okullarda ikinci bir karara kadar yüz yüze eğitim yapılmamasına karar verilmiştir.
CAN hocam bi sorum var radarda görünen kütle bıraktığı kara rağmen neden cılız gözüküyor
ana hesabimdaki cezali üyeyi kaldirirsaniz cok ama çokmutlu olurum 5 saattir üyeyim uslu duruyom istesem 100 kere soru sorardim
CAN hocam bi sorum var radarda görünen kütle bıraktığı kara rağmen neden cılız gözüküyor
Çünkü cılız. sen yarını gör
Bu gece hayırlı geceler demeyeceğim çünkü uyku yok
Sinan hayırlı şafaklar hocam
Abiler cevap verirseniz çok ama çok mutlu olurum. MGM sultangazi şuan -0.6 derece. Bu 0.6 derece dediği 0 üzerinde 0.6 mü yoksa 0 altında 0.6 derece mi? Yani -0.6 dediğin sıfırın biraz daha altında bir sıcaklık olduğunu mu gösteriyor? Bu soru uzun süredir aklımı kurcalıyor
Abiler cevap verirseniz çok ama çok mutlu olurum. MGM sultangazi şuan -0.4 derece. Bu 0.4 derece dediği 0 üzerinde 0m4 mü yoksa 0 altında 0.4 derece mi? Yani -0.4 dediğin sıfırın biraz daha altında bir sıcaklık olduğunu mu gösteriyor? Bu soru uzun süredir aklımı kurcalıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
0 ın altında
CAN abi radardaki kütleler neden bu kadar zayıf ne zaman adam akıllı kütle görmeye başlarız
wriscuttern teşekkür ederim
CAN abi radardaki kütleler neden bu kadar zayıf ne zaman adam akıllı kütle görmeye başlarız
Dostum sabret daha yeni giriyor sistem, saatler geçtikçe güçlenecek. İstiyorsun ki hemen 1 metre kar yağsın.
Bu gece hayırlı geceler demeyeceğim çünkü uyku yok
Akdeniz konusunda uzun bir değerlendirme yaptım. İlk haritalı tahmin deneyimim oldu. ????
Dışarda yağış kar yağmur filan da değil sabah hissedilen soğukluk -10 gibi olacak sıcaklık demiyorum.
Biraz rahat olun beyler