7 cm yi buldu
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
22 sinden sonra sistem falan diyorlar o sistem gelcek mi
Hala google hava durumda görülmemiş ve endexler nasil 22 sinden sonra sistem var diyor mu
Angora kardeşim cevaplarsan cok sevinirim
-
Angora can abiye soru soruyorum neden mesajlarımı siliyorsun hemde onun konusunda sorduğum halde
Yok istemiyorsa soru sormamı ona tamam derim kabullenirim
-
- Resmi Gönderi
@Yusuf flood şeklinde yazmaya devam edersen mesajlarını birleştirmek yerine silecem.
-
yusufa anlayış gösterin yaşlı başlı adam 91 yaşında kar gormek istiyor eskiden cok yagardi çünkü o da hakli
-
Sinan Hocam size de sormuş olayım benim aklımı karıştırıyor şu anki endeksler İzlanda'yı destekliyor mu? sanki fazla şişiyor gibi ?
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam size de sormuş olayım benim aklımı karıştırıyor şu anki endeksler İzlanda'yı destekliyor mu? sanki fazla şişiyor gibi ?
Biraz fazlası var kabataslak cevapladım gün içinde
Yeni yarışma puan tablosu vs bunları hazır edip
Tekrardan bakmam lazım
-
22 sinden sonra sistem falan diyorlar o sistem gelcek mi
Hala google hava durumda görülmemiş ve endexler nasil 22 sinden sonra sistem var diyor mu
Cevaplarsanız cok sevinirim saygıdeğer adminler ve tahminciler
-
- Resmi Gönderi
Cevaplarsanız cok sevinirim saygıdeğer adminler ve tahminciler
Sabredip bekle Salih şuan bir sistem yaşanıyor ve herkes ona odaklı haftaya bakılır ona
-
Sabredip bekle Salih şuan bir sistem yaşanıyor ve herkes ona odaklı haftaya bakılır ona
Sağol abi ana hesabimdaki cezali uyeyi kaldirir misin ona geceyim cok nadir soru sorarim
-
Sağol abi ana hesabimdaki cezali uyeyi kaldirir misin ona geceyim cok nadir soru sorarim
Salih ne adamsın hergün hesap aciyon
-
@SalihBey
-
- Resmi Gönderi
Ulan Salih ???
-
iyi günler mgm günlük tahmin de alaşehir 1 derece yağmurlu gördes 8 derece kar yağışlı diyo ama şu an yağmur var bu nasıl açıklanır birde whisper kardeş gördes kaç gibi kara döner teşekkür
-
sizin oralar nasıl bilmem ama sakarya hendek patladı gencler sabaha 10 15 cm kar olur dedik ama fena çuvalladık 1 cm kar dahi yok yollar bile kurudu
-