Günaydın, Mucizeleri beklemek yerine mucizeleri fark ettiğimiz bir gün olsun.. ❄️
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Alıkonulan masum ve silahsız 13 sivil vatandaşımızın, hain terör örgütü PKK tarafından alçakça katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı dileriz.
-
Şehitlerimize Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun inşallah.Geride kalanlara Allah sabırlar versin.Hain pkk rahat durmuyor yine...
-
- Resmi Gönderi
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
-
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin,mekanlarını cennet etsin, ailelerine sabır versin.
-
- Resmi Gönderi
Sağol abi ana hesabimdaki cezali uyeyi kaldirir misin ona geceyim cok nadir soru sorarim
Acik gir hesabına sağda solda dolaşma .
Niye yine nick açtın ?Önce bak bakalım hesabın nasıl.. Bakmamışsın bile
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese.
Sehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.
-
- Resmi Gönderi
Ödüllü yarışmamıza katılmayı unutmayınız.
-
Ergene Velimeşespor-Gümüşhanespor Kar Yağışı dolayısıyla iptal edildi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakli67 neden üzüntü emoji koydunuz hocam ?
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 neden üzüntü emoji koydunuz hocam ?
Rakipsiniz ula? ben öyle atarım rakiplere
-
-
Sultangazide az örtü var sanıyordum sokağa çıkınca fikrim değişti. Kaldırım ile yer birleşmiş ve araçların üzerine elinizi dikey olarak soktuğunuzda bileğinize kadar gelen kar var. Bu görüntü 2019 23 şubat sisteminde bile yoktu. Daha dek yağışları var, örtü miktarı artacaktır.
-
TRTSpor Boluspor - Giresunspor maçında güzel kar yağışı var izlemek isteyenler TRTSpordan izleyebilir
-
Maçta top değişikliği yapıldı turuncu topa geçiş yapıldı kardan dolayı
-