Hayırlı günler
Konumum Bolu'da güzel kar yağışı var şuanda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler
Konumum Bolu'da güzel kar yağışı var şuanda
Hayırlı günler, arada fotoğraf atın bizde görelim ?
Kimi yer kimi bakar hesabı olmasın diye ben atmıyorum
Galeriye foto video atabilirsiniz
hava ne zaman düşecek çok güzel kar yağışı var ama eriyor istanbul Sarıyer 0.7 derece
Darısı Bütün Karadeniz'e inşallah.
Kimi yer kimi bakar hesabı olmasın diye ben atmıyorum
Ben görünce mutlu oluyorum çünkü orada da illaki mutlu olan insanlar vardır. Başkalarının mutluluğuna üzülmek çokta iyi birşey değil bence. Herşey Allahtan ❄️
Ben görünce mutlu oluyorum çünkü orada da illaki mutlu olan insanlar vardır. Başkalarının mutluluğuna üzülmek çokta iyi birşey değil bence. Herşey Allahtan ❄️
Valla doğru yoruma ne denir? Ben ve Whisper abi de öyledir. Başka yerlerde yağsa bile biz mutlu oluruz. Nasip kısmet dediğiniz gibi Herşey Allah'tan.
Valla doğru yoruma ne denir? Ben ve Whisper abi de öyledir. Başka yerlerde yağsa bile biz mutlu oluruz. Nasip kısmet dediğiniz gibi Herşey Allah'tan.
Biz böyle şeyler konuşurken bu düşünceler hiç hoş değil. Arkadaşlar sizin düşünceleriniz, üzüntüleriniz veya mutluluk duygularınız başka insanlarda da var bunları düşünürken biraz empati kurun. Böyle kötü düşünceleri aklınızdan yok edin. Bugün sana yarın bana demişler.
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çok güzell, Elinize sağlık ❄️?
Manisa/Salhili 125m rakım Kar Alıcakmı?