Sinan elinize sağlık hocam kısa özeti nedir daha sıcak kış mı demek istiyor ? kusura bakmayın
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan elinize sağlık hocam kısa özeti nedir daha sıcak kış mı demek istiyor ? kusura bakmayın
Bu kış bitmeden bir sonraki hakkında bilgi vermek olmaz
Aralık 2020 La Niña güncellemesi
Bunları inceleyebilirsin öğrenmek istersen
-
- Resmi Gönderi
Dün Akşam bana bir soru geldi soruyu unuttum kim ne sordu aşırı İzlanda diye soruyu tekrar dan alalım
-
vallah hocam ben sormadım fakat bugün sorduğum soruyu akşam cevapladım dediniz bu endekslere göre izlanda fazla baskın değil mi diye ben sormuştum sabah
-
CAN hocam rüzgarlar yağışa nasıl etki ediyor mesela karayelle poyraz arasındaki fark ne
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünya geneli sıcaklık anomalisi -'ye indi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünya geneli sıcaklık anomalisi -'ye indi
Mini buzul çağı hayırlı olsun?
-
- Resmi Gönderi
Bölge konularına girince içim bir sıkılıyor nedense ne güzel daha kar yağışının ilk saatlerinde keyif yapıyordum hatta hafta ortasına kadar olan dek yağışlarını düşünüyordum.
-
Hocam ben "izlanda neden bu kadar agresif ? " diye bir soru sormuştum.
-
Mini buzul çağı hayırlı olsun?
Gulf Stream'de en az 150 yıldır görülmeyen alışılmadık bir Okyanus anomalisi tespit ediliyor ve önümüzdeki hava mevsimleri ile karşılaştığımızda önem arz ediyor.
-
- Resmi Gönderi
Bölge konularına girince içim bir sıkılıyor nedense ne güzel daha kar yağışının ilk saatlerinde keyif yapıyordum hatta hafta ortasına kadar olan dek yağışlarını düşünüyordum.
Hiç sorma ya Marmara sayfası bildiğin flash TV gibi???
-
- Resmi Gönderi
Gulf Stream'de en az 150 yıldır görülmeyen alışılmadık bir Okyanus anomalisi tespit ediliyor ve önümüzdeki hava mevsimleri ile karşılaştığımızda önem arz ediyor.
Sen bu yazı fontuyla paylaşınca dahada önem arz etti ?
-
- Resmi Gönderi
Hocam ben "izlanda neden bu kadar agresif ? " diye bir soru sormuştum.
Endekslerin aşırı pozitif hallerinden
-
Endekslerin aşırı pozitif hallerinden
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki acaba negatif veya nötre yönelim olursa nasıl bir durum söz konusu olur ?
-
- Resmi Gönderi
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki acaba negatif veya nötre yönelim olursa nasıl bir durum söz konusu olur ?
0 evresi - 0.2
0 evresi + 0.1
Bunlar ile uzun vade tahmini yapılamaz sadece ön görü sağlar .
-