- Resmi Gönderi
Yeni gün yeni heyecan yavaş yavaş bana ve sizlere hayırlı geceler diliyorum arada gözüm burada
Gece 3 yattım sabah 5:45 kalktım şimdi yatıp sabahın tadını çıkarmak istiyorum.
Hayırlı Geceler sinan abi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYeni gün yeni heyecan yavaş yavaş bana ve sizlere hayırlı geceler diliyorum arada gözüm burada
Gece 3 yattım sabah 5:45 kalktım şimdi yatıp sabahın tadını çıkarmak istiyorum.
Hayırlı Geceler sinan abi.
GFS Kontrol
Gfs 00.30 güncellemesini paylaşacak olan yoksa paylaşabilirim
Gfs 00.30 güncellemesini paylaşacak olan yoksa paylaşabilirim
Rezerve ettik sana hayırlı olsun ?
Rezerve ettik sana hayırlı olsun ?
İnşallah hayırlı olur ?
yağmur devam ediyor iyi geceler ben umudu kestim
Hocalarım poyraz ruzagarı neden sistemde bizim işimizi bitirdi soğuk rüzgarı değil midir zaten?
Hocalarım poyraz ruzagarı neden sistemde bizim işimizi bitirdi soğuk rüzgarı değil midir zaten?
Yıldız ve Karayel balkanlardan yer soğuğu taşır. Poyraz Karadeniz'in ılımanlaştırıcı etkisini beraberinde getirir. Poyraz'ın sıkıntı yaratmaması için en az -11 -12 girmesi lazım ki sahiller bile rahatça tutan kar izlesin.
Okuyalım, bilgilenelim.
Rahat 10 cm
Günaydın
oklüzyon cephede yağışlar nasıl oluyor?
Önceki ay yaşadığımız sistemin özeti
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Önceki ay yaşadığımız sistemin özeti
O sistemde de sıcaklık bir derecenin üzerindeydi ama kar tuttu. Biz buna Karayel farkı diyoruz ?
Hayırlı Sabahlar hayırlı günler hayırlı sistemler hayırlı karlar her şeyin hayırlısı sizlere ile olsun .
Bayağı hayırlı oldu mesaj .