43 kilodan 54 kiloya çıkmışım nasıl?
Sohbetimiz Bol Olsun! - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Angora hocam yukardaki haritayı model paylaşıma atabilirsin
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam yukardaki haritayı model paylaşıma atabilirsin
Bunlar ücretli veri arkadaşlar başka sayfa ve forumlardan almayın lütfen
-
Bunlar ücretli veri arkadaşlar başka sayfa ve forumlardan almayın lütfen
Forumdan almadım hocam Facebook grubu üzerinden alıyorum
-
Sporla çıkmışsan çok iyi yok sadece yemek yiyiyorsan zararli olur o kilolar.
-
Bunun yolunu bana da söyle ?
-
- Resmi Gönderi
Forumdan almadım hocam Facebook grubu üzerinden alıyorum
Hocam en altta yazıyor hangi Forum olduğu lütfen dikkatli olalim
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. hocam attığınız resimi facebook gruplarından almış olsanız bile x bir foruma ait olduğunu fark ettik. Bir soruna yol açmaması için sildim.
-
Semih Ö. hocam attığınız resimi facebook gruplarından almış olsanız bile x bir foruma ait olduğunu fark ettik. Bir soruna yol açmaması için sildim.
Gözümden kaçmış ben de fark ettim şimdi sorun yok
-
Sporla çıkmışsan çok iyi yok sadece yemek yiyiyorsan zararli olur o kilolar.
Bir ara spor yapıyordum ondan sonra oldu sanırsam birde ilaç içiyorum 4-5 tane ondanda olabilir
-
Bir ara spor yapıyordum ondan sonra oldu sanırsam birde ilaç içiyorum 4-5 tane ondanda olabilir
Boy kaç dostum sakincasi yoksa.
-
Boy kaç dostum sakincasi yoksa.
Ölçmedim ama tahminim 1.80 civarı
-
Ölçmedim ama tahminim 1.80 civarı
Bir 65-70 e yükselirsen çok iyi olur. 11 kilo almışsan süper ilerliyorsun demektir. Ben de 1.86 boyundayim kilom 60 ti. Sporla birlikte sağlikli bir şekilde 76 oldum. sadece Yemek yiyerek yapmasan senin için daha iyi olur. Koşu felan da yapsan yeterli
-
Ben ne kilo alıyorum ne veriyorum son dönemlerde durgun dönemdeyim Boy 1.86 Kilo 65 :'D
-
Bir 65-70 e yükselirsen çok iyi olur. 11 kilo almışsan süper ilerliyorsun demektir. Ben de 1.86 boyundayim kilom 60 ti. Sporla birlikte sağlikli bir şekilde 76 oldum. sadece Yemek yiyerek yapmasan senin için daha iyi olur. Koşu felan da yapsan yeterli
2-3 hafta önce öğlenleri yarım saat koşu sporu yapıyordum üstüm terden sırımsıklam oluyordu.
-